Bym przeoczyl i zapomnial. Nie wiem dlaczego media narodowe i powiazane z PiS-da i innymi podobnymi pomijaja fakt (nareszcie) dostosowania kalendarza swiat w Polsce do milosciwie panujacego w tejze Rzeczypospolitej Putina.
Otoz.
Niejaki Jaroslaw Klamczynski oznajmil iz w tym roku 10 kwietnia przypada w Polsce zgodnie z kalendarzem Cerkwii Moskiewskiej, czyli 16 kwietnia.
Nie rozumiem czemu ten akt wiernopoddanczego podporzadkowania kalendarza Rzeczypospolitej Polskiej kalendarzowi Pederastii Rosyjskiej umknal mediom, ale warto to odnotowac jesli planujecie imprezy typu Died Moroz (dawniej: mikolajki), Rozdestvo (dawniej: Boze Narodzenie) i inne podobne.
PiS oraz ruski agent Jaro zmienia Wam kalendarz wiec warto obserwowac i planowac urlopy.
Background:
ALE: ja bym go nie oddal, a i z checia adoptuje.
Dla mnie to zdjecie ma wydzwiek: popacz, czlowiek, on jest wiekszy niz ja, rydzykowalem zycie zeby dla CIE gada utluc. Przynieslem. Poglaskaj.
Mam i mialem i psy i koty i jesli bym zobaczyl cos takiego.... NIGDY bym nie oddal tego malucha.
Jak ktos zna autora posta - z checia przygarne jeszcze jednego. SERIO.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.