bene

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3627
Zazdrość to nieuleczalna choroba :kawka
Za poprzedników Orlen był zadłużony, nie opłacalny w utrzymaniu .. myślę, że to nie uleciało niektórym z pamięci!!!
Przychodzi Obajtek i wyciąga firmę z bagna. Czy to on, czy nie on - nie ważne ale za jego prezesury.
Orlen generuje zyski, sponsoruje np. sportowców itd., inwestuje i rozwija swoją działalność.
Nagle przestaje niektórym to się podobać i zaczyna się kampania przeciwko prezesowi.
Ciekawi mnie co jest powodem ?, jego zarobki czy może, że Polska firma staje się potęgą.
Jest ktoś aby mi to logicznie wytłumaczył .. !!!!?
Logicznie bez wklejania art. np. z wyborczej itp. :klawik

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12406
Miasto
Somewhere over the rainbow.

bene

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3627
To jak logicznie i bez wyborczej to tylko 19:30, TVP1.
Jeden rechoce bo logiczna odpowiedź widać sprawia ból ...
Ty natomiast po co zaśmiecasz jak nie masz nic do powiedzenia ale
powielanie ataków na Orlen idzie Wam sprawnie.
Widać niektórym również żal du ..ę ściska, że Polska firma pnie się w górę jest to zastanawiające !!!

ce95e7b5087772805b27b63e6a8a982b.jpg

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12406
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Widać niektórym również żal du ..ę ściska, że Polska firma pnie się w górę jest to zastanawiające !!!

To skoro ta firma kręci takie wyniki i zarabia taką kasę to dlaczego kasjerzy na stacjach są na zleceniówkach a jak już mają umowę o pracę to najniższą krajową. "Członki" zarządu z rekordowymi premiami a z ludźmi dzięki którym to się kręci to się nie liczą. Koleżanka dyktatora pani Gross cyk do zarządu i kolejne miliony na końcie.
Polacy płacą najwięcej za prąd w europie a później zachwyty nad obrotami Orlenu.

A jak Cię coś zaskakuje to już uprzedzam - tak jestem niemieckim agentem, który chce źle dla polskiej spółki i czekam tylko aż ją RWE wykupi i będzie niemiecki prąd.

:hehe

Ostatnia edycja:
Do góry