S

spamtrash

The white animal relied on the dignity and honour.
The black monsters from the abyss, having no morale, ethos and other standards overwhelmed her using the mass majority of stupid units.
LEARN: you shall always kill them prior of buying.
If you are unable to: send them back using the warranty/not fit for purpose feature.
Czytala: Krystyna Czubowna.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30027
Miasto
Trololololo

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12401
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Na szczęście.... :sarkazm

Nitrogene

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2107
Zpomnieli napisać, że to wina Tuska! ;-)

S

spamtrash

Hmmm... wiecie z czym sie kojarzy afera podkarpacka? No wlasnie z seksem. Seks to duzo zdrowia i samo dobro dlatego cieszmy sie ze wsparcie finansowe "East Europe Foundation, Capable and Strong, Veteran Hub, and the Swiss Confederation" jest wykorzystywane w procesie leczenia i rehabilitacji rannych bohaterow.
Ze wykorzystam cytt z artykulu:
"There's sex in the hospital, sex at home, sex before procedures, sex after. There's a lot of good sex going on"

Sam artykul:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

W sieci pojawiaja sie rozne fake newsy, ze program w sumie to postery, edukacja, booklety i inne podobne.

Oddajmy glos uczestnikowi programu (z tego samego artykulu):

Hlib certainly speaks positively about the project that he's joined. When asked if he's had a girlfriend since his injuries, he laughs.
"After I came back from captivity and the hospital, I had a girlfriend, and then another when I was doing the project questionnaire. And now I have a partner," he says. "I might have missed one."
But he said he was thankful for every person he had dated in the past year.
"Every partner I had was important to me, in gaining my confidence back. I'm very grateful for that."

Moze moja znajomosc angielskiego jest zbyt uboga ale nie wydaje mi sie zeby wyrzal zadowolenie z bookletow?

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12401
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Skandal :złosć Madka nie zabrała Brajanka i Dżesiczki ze sobą na solarium. Co to za madka :smutny

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

S

spamtrash

xD w wykonaniu... no sam nie wiem kogo, wyglada mi na zorganizowana i uzbrojona grupe przestepcza... z drugiej strony, zarowno poziom sledzenia jak i tlumaczenie sytuacji kaze zastanowic sie czy czasem nie sa to osoby niepelnosprawne umylowo... chociaz dawac TAKIM bron i wysylac na ulice... matko Bosko, toz jak toto awansuje, to jak sie dorwie do granatnika to rozpieprzy pol komendy... a nie, czekaj...

PS: przyszla mi do glowy jeszcze jedna mozliwosc: Kolodziejczak zrobil PODPUCHE: mial kosc w kieszeni i robi sobie jaja jak psy za nim lataja... :szydera

• Wow
Reactions: MLJ
Do góry