Jak wymijasz ciągnik to nie należy zachować "szczególnej ostrożności", należy zachować "zwykłą ostrożność". No ale ku*** czym się różni jedna od drugiej? A no tym że jak spowodujesz jakąś stłuczkę czy coś to policja powie Ci że nie zachowałeś szczególnej tylko zwykłą i wlepi mandat. A w dodatku czy nie mogę zachować szczególnej zamiast zwyklej? No mogę ale w pytaniu nie jest czy mogę tylko czy należy.
Egzaminy na prawo jazdy w PL nie polegają na sprawdzeniu czy umiesz jeździć i czy znasz przepisy ale na tym czy czytasz z uwagą test i czy rozumiesz co czytasz. Efekt jest później taki, że jedziesz za kimś i ten ktoś przed wjazdem na rondo włącza lewy kierunek chociaż nie wiadomo po co.
Nie dawał sobie rady w wyścigach z facetami więc postanowił, że czuje się kobietą i nagle zaczęła wygrywać.
Ale proszę jej nie dokuczać bo jak przeczytałem jest weganką a widzimy że musi żyć z parówką.
Dowiedziałem się ze źródeł bardzo tajnych ale wiedzących dużo, że polski rząd stara się o sprowadzenie do kraju wraku samolotu Pierożkina. Podobno na gwałt (czyli do 15 października) potrzebny im zestrzelony samolot. Listę pasażerów mają już swoją od 13 lat
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.