MLJ

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5670
jcWcnuhfYyLFbIqbrY9U7jYM6DqbiNGD.jpg

al

Ali al Forumiani, Duchowy przywódca PZD
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
13502
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Jak golić frajerów na kasę:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Jak wymijasz ciągnik to nie należy zachować "szczególnej ostrożności", należy zachować "zwykłą ostrożność". No ale ku*** czym się różni jedna od drugiej? A no tym że jak spowodujesz jakąś stłuczkę czy coś to policja powie Ci że nie zachowałeś szczególnej tylko zwykłą i wlepi mandat. A w dodatku czy nie mogę zachować szczególnej zamiast zwyklej? No mogę ale w pytaniu nie jest czy mogę tylko czy należy.

Egzaminy na prawo jazdy w PL nie polegają na sprawdzeniu czy umiesz jeździć i czy znasz przepisy ale na tym czy czytasz z uwagą test i czy rozumiesz co czytasz. Efekt jest później taki, że jedziesz za kimś i ten ktoś przed wjazdem na rondo włącza lewy kierunek chociaż nie wiadomo po co.

al

Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
13502
Miasto
Molly jak Molly ale dlaczego ma pindola :scratch

Nie dawał sobie rady w wyścigach z facetami więc postanowił, że czuje się kobietą i nagle zaczęła wygrywać.
Ale proszę jej nie dokuczać bo jak przeczytałem jest weganką a widzimy że musi żyć z parówką.

al

Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
13502
Miasto
Dowiedziałem się ze źródeł bardzo tajnych ale wiedzących dużo, że polski rząd stara się o sprowadzenie do kraju wraku samolotu Pierożkina. Podobno na gwałt (czyli do 15 października) potrzebny im zestrzelony samolot. Listę pasażerów mają już swoją od 13 lat :winked

Do góry