antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4429
Miasto
Polska
S

spamtrash

Nie mam zamiaru wypominać kto jak głosował, bo to indywidualna sprawa.
Chciałem tylko powiedzieć, że przegraliśmy wszyscy !!!
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Patrząc na samą fotografię bierze mnie na wymioty.
Kiedyś pisałem, że Ukraina odbije nam się czkawką i nie pomyliłem się :kawka
To, co się stanie teraz to już nie będzie czkawka, tylko coś gorszego .. myślę, że nie muszę pisać o tym co szykują oszołomy z unii
a nadchodząca władza przyklepie wszystko, co im podsuną :pała
Obawiam sie ze w tym przypadku mozesz miec racje, ale... jesli JA bylbym na miejscu jakiejkolwiego Rzadu w jakimkolwiek kraju europejskim to balbym sie wprowadzic tez "zestaw sniadaniowy".
Zalozmy ze zyjemy w archetypicznych Niemczech i "nasz" rzad to wprowadza (odnosnie granic: mamy 10 [slownie DZIESIEC] zdolnych do akcji smiglowcow bojowych z czego 25 mamy wyslac do obrony granic Rumunii w ramach Junii. Poza tym, pomimo merkelizmu stosowanego i natloku dochtoruff i endzineruff miadzacych konkurencyjne dla Niemiec gospodarki - mamy przyjac kolejne pisiont w ramach solidarnosci) itp. itd.
To z reka na Zelaznym Krzyzu zapowiadam ze nastepne wybory wygra AfD i ze zmienia nazwe urzedu z kanclerza na fuehrer.

Realistycznie to tylko Makaron moze byc tak oderwany od rzeczywistosci by wierzyc ze po TAKIM pakiecie jego rzad przegra, ale tu trzeba zrozumiec jeden bardzo wazny aspekt: facet jak byl w przedszkolu to wbil sobie w glowe przedszkolaka ze jak cos mu zrobia to poleci z japa do PAni i Pani go wybroni (W wyniku czego zeby ja miec blisko - sie z Pania ozenil).

A porzucajac moj zwykly ton ironiczno-szyderczy to wydaje mi sie ze sie przeliczyli.
Mysleli ze w wyniku ciagu zdarzen:
1. Kodawidek;
2. Wojna na wyludzenie AKA agresja Rosji na Ukrainie
3. Zymianie vs spolecznosc Arabow
bedzie rownalo sie gwaltownemu zalamaniu gospodarczemu i za "dutki z Brukseli" ludzie pojda na wszystko.
Jednakze sytuacja jest daleka od dramatycznej, a dodatkowo nawwet najwieksze deje z grona (pozostanmy w Paryzu) Zuli i Zuliettek rozumieja ze za ta niby darmowa kase placa dosc wysoka cene (w formie np. HIVa i innych chorob wenerycznych w Polsce, oraz "Sylwestrow Wrazen z Muslimkami" w Niemczech).
Tak wiec wydaje mi sie ze sie przestrzelili, mogli zaczekac chocby na atak Turcji na Azerbejdzan czy Chin na atol Tuvalu.
Znasz metode na "gotowanie zaby"? No to wlasnie (mam wrazenie) zaba powiedziala: *****, cos mi za rogaco, wychodze z miski.

S

spamtrash

Nie da sie tak dojechac.
Zostaly pominiete:
- skret w lewo na Rondzie Lesnych Ruchadel Twardego Prezydenta;
- jazda na wprost przez osiedle Szalenstwa Maciarewicza
- skret w prawo za wiaduktem Przewalow Obajtka
- przejazd na wprost przez Waly Sasina
(uwaga: zatrzymanie sie w obszarze Patriotow Zombi grozi pozarciem przez Profesiure Pawlowicz AKA Smok Lubelski).

Bez tych krytycznych wskazowek kierowca laduje na CPK gdzie dzieki skumulowanej energii z Elektrowni Ostroleka i zrodel dupotermalnych Ojca (wysokiego) Ryzyka laduje sie obok "Schodow Smolenskich" czyli JEDYNEGO urzadzenia w Polsce pozwalajacego spojrzec Jaroslawowi Klamczynskiemu na jego kota z gory....

Do góry