MLJ

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5229
d97cTI5jfeax8tfNv3asPIHt0gUvwTad.jpeg

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29981
Miasto
Trololololo
Korupcja w Polsce największa od 10 lat. Nowy raport

Eksperci i przedsiębiorcy od dekady nie oceniali tak surowo problemów z korupcją w naszym kraju. W badaniu dotyczącym percepcji korupcji Polska zajęła 47. miejsce na 180 analizowanych państw.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

MLJ

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5229
Polacy to debile.. Ale też trzeba powiedzieć że odsetek przygłupów wciąż rośnie. Dlatego nie dziwię się planom lewicy by dopuścić 16 latków do glosowania, bo takich ograniczonych głąbów dobrze się steruje. Jeśli to ***** przejdzie, to świat powinien zwyczajnie walnąć, bo tak szczerze zmierza do tego od kilkunastu lat. Asteroido jakaś , nie masz planów huknięcia w niebieską planetę ?

Ostatnia edycja:

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12369
Miasto
Somewhere over the rainbow.

Więcej Jezuska w szkołach, jeszcze więcej. Do tego ameby, pantofelki i inne pierwotniaki. Na koniec dodajmy naukę o tym czy Władysław był łokietek czy kolanko i jest sukces. Po 60'tce będzie płacz bo emerytura niska a przecież pracowałem ponad 40 lat ale o IKE nie słyszałem bo w TV były tylko programy o tańcu, śpiewaniu i anioł pański a na tik toku też o tym nie uczyli. Z PPK się wypisałem bo kolega z pracy co się zna na finansach bo otworzył konto oszczędnościowe i kupił obligacje skarbowe tak mi doradził. :klawik

bene

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3627
Więcej Jezuska w szkołach, jeszcze więcej. :klawik
Zapewne będą czytać jak do szkół na dobre wejdzie lgbt :zaciesz
W sumie, po co mają czytać jak wujek google wszystko powie.
Owszem, religia powinna być wycofana ze szkół, ale ktoś podpisał konkordat :myśli2
A tak ogólnie to o czym mowa .....

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12369
Miasto
Somewhere over the rainbow.

To już standard w polskiej polityce. Poprzedni wiceminister rolnictwa nie znał zbóż a inny latał do San Escobar. Ta pani też nie wiedziała jakich ma sąsiadów a to proste - Czechosłowacja, Związek radziecki, RFN albo NRD i jeszcze ta wielka kałuża na północy :sarkazm

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29981
Miasto
Trololololo

Do góry