MLJ

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5435
5Oi8bQPvdLMTfMUrur0NEnYDXa7Jzkv5.jpg

Nitrogene

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2130
To co widzimy to uprawiana od dawna amatorszczyzna i zatrudnianie znajomych zamiast fachowców, które doprowadziło do upadku telewizji jaką znamy. Zostały zgliszcza. Trzeba to zrobić od początku. Tym razem myśląc realnie i budując na trwałych i realnych podstawach.

Nitrogene

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2130
@spamtrash ale szacunku dla języka polskiego nie potrafiła nauczyć.

Nie wiem jak u Ciebie było z wojskiem. Ja zmarnowałem dwa lata swojego życia i dla polskiego wojska po 1945 roku nie mam szacunku.

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
634
Miasto
okolice internetu
Uczyla mnie szacunku do poslich zolnierzy zamiast do randomowych ku*ewek obrazajacych ich po pijanemu.
Widze ze rodzice kolegi mieli odmienne podejscie i spedzali czas uczac szacunku do k*rewek.

PS: uzycie slow zamierzone. Prostytutka to zawod. Barabara Kurwiej-Szmatan to charakter.
Ku... też stworzenie boże, każdy ku... być nie może. No, chyba że zalicza się lepszego sortu szczero złociście prawych i jedynie sprawiedliwych. Jak jakiś Mejza, Stachu Piotrowicz, czy tam inny handlarz maseczkami czy inkszymi respiratorami.
A kolegów - to ja sam sobie dobieram

Ostatnia edycja:
S

spamtrash

Ku... też stworzenie boże, każdy ku... być nie może. No, chyba że zalicza się lepszego sortu szczero złociście prawych i jedynie sprawiedliwych. Jak jakiś Mejza, Stachu Piotrowicz, czy tam inny handlarz maseczkami czy inkszymi respiratorami.
A kolegów - to ja sam sobie dobieram
widze ze odroznienie dwoch uprzednio wspomnianych przeze mnie grup spolecznych przerasta.
Typowe.
Jak sie wyroslo w lesie to trudno czasem zobaczyc odrebne i calkowicie rozne drzewa.
Praktyke polecam, z czasem wzrosnie dystans.
Co zas do slusznosci lub nie:
Ubierz mundurek, wez kalacha czy inne urzadzenie miotajace i idz bron granicy. Jak nabierzesz doswiadczenia, to wtedy bedziesz mial prawo oceniac i obrazac. Inaczej, to niestety jestes pajacem zaliczajacym sie do lepszego sortu zlociscie lewych i ostatnich sprawiedliwych oraz jedynie slusznych rozwiazan jak jakas Zukowska, Kaja Godek, Stalin czy inny Dzierzynski.
I faktycznie, uzylem niewlasciwego okreslenia, towarzyszo zastepco sekretarzo ds nieobrazania ku*ew, przepraszam, bede zwracal sie poprawnie.

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
634
Miasto
okolice internetu
widze ze odroznienie dwoch uprzednio wspomnianych przeze mnie grup spolecznych przerasta.
Typowe.
Widzę, że umiejętność synchronizacji czytania i rozumienia czytanego tekstu przekracza pojemność skokową mózgoczaszki. Bo o mózgu nawet wspominać nie warto. Typowe.

Ostatnia edycja:

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56076
Z informacji uzyskanych przez "Super Express" wynika, że Tadeusz Rydzyk wszedł w posiadanie nieruchomości, za którą nie musiał nic płacić. Jak to możliwe? Okazuje się, że zarządzana przez duchownego Fundacja Lux Veritatis nawiązała współpracę z miastem Toruń.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Ten to wszystko udźwignie :kwiczy2

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12540
Miasto
Somewhere over the rainbow.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12540
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Pani Mario Żukowska co pani myśli na ten temat bo jak dla mnie to chłop powinien jeszcze raz zapłacić. Przecież ewidentnie kobieta nie będzie miała za co żyć, tipsy robić, solarki, kawka w starbaksie, ajfon co roku a co dopiero dziecko. :wariatt

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Do góry