S

spamtrash

Ze Strefy Schengen Polska zostanie wyje...na za lewe wizy.
Z NATO zostanie wyje...na za ujawnienie strategii obronnej Sojuszu (ktorego czescia byl/jest plan obrony MON).
I uwierzcie mi: wiem co mowie, od poludnia 3x doladowywalem komorke, a nie lubie bo raz ze leniwy jestem a dwa ze nie lubie sie przyznawac ze Polacy (ze szczegolnym uwzglednieniem ekipy rzadzacej) to DEBILE ktorym Sojusz nie powinien dac JEDNEGO naboju 9x18mm, o granatniku nie wspominajac, a TAJNE dokumenty NATO winny byc chronione przede wszystkim przed POLAKAMI.

Obrazek ilustrujacy debilizm PiSdzielcow:
8e9e13e7adeadd78d801506de978128050058d6d804941a2b49e4c8541d7d5e5.jpg

PS: Blaszczak, ty debilu...:jaranko Twoje becwalstwo ustepuje tylko becwalstwu Prezesa Kuwety.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12392
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Ze Strefy Schengen Polska zostanie wyje...na za lewe wizy.
Z NATO zostanie wyje...na za ujawnienie strategii obronnej Sojuszu (ktorego czescia byl/jest plan obrony MON).
I uwierzcie mi: wiem co mowie, od poludnia 3x doladowywalem komorke, a nie lubie bo raz ze leniwy jestem a dwa ze nie lubie sie przyznawac ze Polacy (ze szczegolnym uwzglednieniem ekipy rzadzacej) to DEBILE ktorym Sojusz nie powinien dac JEDNEGO naboju 9x18mm, o granatniku nie wspominajac, a TAJNE dokumenty NATO winny byc chronione przede wszystkim przed POLAKAMI.

Obrazek ilustrujacy debilizm PiSdzielcow:
8e9e13e7adeadd78d801506de978128050058d6d804941a2b49e4c8541d7d5e5.jpg

PS: Blaszczak, ty debilu...:jaranko Twoje becwalstwo ustepuje tylko becwalstwu Prezesa Kuwety.

To ja dodam, że w USA coraz częściej mówi się o zniesieniu ruchu bezwizowego. Już nawet temat pojawia się w głównych mediach.

S

spamtrash

To ja dodam, że w USA coraz częściej mówi się o zniesieniu ruchu bezwizowego. Już nawet temat pojawia się w głównych mediach.
Oczywiscie nie bylbym soba gdybym nie powiedzial ze wsrod Polakow nie tylko zdradliwy Tusk chcial oddac polowe Polski.... a nie, czekaj, wtedy granice byly jakby inne: 65% kraju zdrajca oddal ruskim:
Rr60axxQyj5rygXi.jpg

Dopisek ode mnie do podpisu na obrazku (zakoncenie) "i w zadnym przypadku taki buc nie jest mentalnie zdolny zbierac kasztany po Kasztance, o innych czynnosciach zwiazanych z obronnoscia Kraju nie wspominajac"
Dziekuje za uwage.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12392
Miasto
Dla Glapińskiego najważniejszym wskaźnikiem inflacyjnym jest chleb baltonowski a dla Donalda Trumpa....

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12392
Miasto
- Dzieci z Harlemu kochają Dartha Vadera.
- Dlaczego ?
- Jest czarny a mimo to przyznał się do bycia ojcem

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12392
Miasto
Cud ludzie, cud. Większy niż objawienie się Marysi na drzewie w Parczewie. Dolar drożeje, ropa drożeje a w Orlenie paliwo w hurcie w dół. Chwalmy świętych - Jarosława zawsze dziewica, Mateusza oraz Daniela za ten cud :yes master

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Do góry