antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4454
Miasto
Polska
Re: Śmieszne filmy,zdjęcia itp

.
Gentleman pełną gębą...

Bar-girl-dissed.gif

programexe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0

marsellus napisał:
@programexe nie znasz się na nowoczesnej sztuce :szydera
nowoczesna sztuke obecnie reprezentuja osoby chore psychicznie (kilka stron wstecz w tym dziale), lewacy, i biedronie z grodzka, gratuluje szerokich znajomosci i wiedzy w tym temacie, mnie zawartość kontenera na smieci i rynsztoku nie interesuje.

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4454
Miasto
Polska

programexe napisał:
marsellus napisał:
@programexe nie znasz się na nowoczesnej sztuce :szydera
nowoczesna sztuke obecnie reprezentuja osoby chore psychicznie (kilka stron wstecz w tym dziale), lewacy, i biedronie z grodzka, gratuluje szerokich znajomosci i wiedzy w tym temacie, mnie zawartość kontenera na smieci i rynsztoku nie interesuje.

Nie wiem, co ma wspólnego nowoczesna sztuka z lewakami, Biedroniem, Grodzką... pomieszałeś gów** z miodem, tak więc

7bbd0204a6f1aa17024aaa12b37dbebb.jpg

A

Anonymous

programexe napisał:
Programexe : więcej Empatii Drogi Chłopcze :papież
Grodzka jest mutantem...więc należy jej współczuć...natomiast Biedroń : gayem (tego nie skomentuje,żeby się komuś nie narazić ).Ale jednego nie można mu odmówić : nosi się elegancko :klawik. i widać,że nie ubiera się w Pasażu Zielińskiego :chory tylko w Peek & Cloppenburg :yes master .
I jeżeli twierdzisz,że Biedroń jest "kontenerem na śmieci" to pokaż tu z łaski swojej : własną garderobę :szydera .

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234

Święta święta ....i po świętej powiedział inkwizytor patrząc na dopalający się stos.

alco

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
648

kTS8ZDt.jpg

check your eyes
SFYbSOg.jpg

Do góry