al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12507
Miasto
Somewhere over the rainbow.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30347
Miasto
Trololololo
Polska młodzieżówka lewicy obwinia nowego prezydenta Argentyny Javiera Milei o inflację "Liberalne reformy i deregulacja gospodarki prowadzą Argentynę na skraj przepaści" - pisze młodzieżówka lewicy. Prezydent rządzi miesiąc.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30347
Miasto
Trololololo
Wojsko uchyliło rozkaz oglądania TVP Info. "Cenzura w Polsce jest zakazana"

Dowództwo warszawskiego garnizonu Wojska Polskiego uchyliło polecenie, które zobowiązywało żołnierzy do "czerpania wiedzy tylko z mediów publicznych" — poinformowało kierownictwo Ministerstwa Obrony Narodowej. Polecenie zostało wydane w 2016 r. przez gen. brygady Roberta Głąba wszystkim jednostkom podległym garnizonowi.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30347
Miasto
Trololololo
Mnie skasowaliście prawie 34000 plusów
@Camel1965 te polubienia czy tam plusy można ustawić.

@Camel1965 sprawdziłem czy zostały skasowane, masz wszystkie reakcje (lubię to, nie lubię itd) tylko po prostu błędna ilość wyświetla się w Twoim profilu co oczywiście jest do naprawy. Każdy Twój post pod którym ktoś dał plusa czy inna reakcję dalej ma to samo co miał.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12507
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Mnie skasowaliście prawie 34000 plusów

Nie płakaj. Jutro w godzinach pracy administracji polubienia zostaną przywrócone. Nie zostały skasowane. Planowałem je wymienić na hotdoga ale pani powiedziała że to nie żappsy i się nie da więc oddam je z powrotem bo są bezużyteczne. Gilgają tylko ego i podnoszą samoocenę. :sarkazm

Do góry