Jeszcze nie zauważyłeś jaki to wątek... podpowiem : Śmieszne filmy, zdjęcia, itp. Co tu widzimy : memy, śmieszne zdjęcia i filmiki itp.To jest fejk! Do tego bardzo prymitywny.
Jeszcze nie zauważyłeś jaki to wątek... podpowiem : Śmieszne filmy, zdjęcia, itp. Co tu widzimy : memy, śmieszne zdjęcia i filmiki itp.
Co w takim razie miałaby tu robić prawdziwa okładka Wyborczej, przecież przy niej tylko płakać można...śmiać można się z niej wprawdzie też ale trzeba łapać ironię, mieć pewien dystans a to dla Ciebie i m.in pana Hef.. niestety nieosiagalne.
A o jakiej "inteligencji" świadczy finalne zaprzeczenie tezy, którą się stawiało na początku? A do "łapania" ironii, dystansu - to trzeba najpierw dojrzeć, dorosnąć...Brak poczucia humoru często świadczy o inteligencji. I nie, to nie moje, to proplatformowski Onet.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
A o jakiej "inteligencji" świadczy finalne zaprzeczenie tezy, którą się stawiało na początku?
Mnie też. Zwłaszcza takie osobniki z dużymi, niebieskimi oczami, jak mawiali Jędrek z Mańkiem w skeczach z cyklu "Para-męt pikczers, czyli kulisy srebrnego ekranu"Dzisiejszy mecz w Białymstoku. Mnie tam imigranci nie przeszkadzą: