MLJ

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4655
Błąd w Matriksie

nIRF44LqfmihuyPGdJMtMAxjWwwtvwaY.jpg

memnon

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4118
To jest fejk! Do tego bardzo prymitywny.
Jeszcze nie zauważyłeś jaki to wątek... podpowiem : Śmieszne filmy, zdjęcia, itp. Co tu widzimy : memy, śmieszne zdjęcia i filmiki itp.
Co w takim razie miałaby tu robić prawdziwa okładka Wyborczej, przecież przy niej tylko płakać można...śmiać można się z niej wprawdzie też ale trzeba łapać ironię, mieć pewien dystans a to dla Ciebie i m.in pana Hef.. niestety nieosiagalne.

MLJ

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4655
Jeszcze nie zauważyłeś jaki to wątek... podpowiem : Śmieszne filmy, zdjęcia, itp. Co tu widzimy : memy, śmieszne zdjęcia i filmiki itp.
Co w takim razie miałaby tu robić prawdziwa okładka Wyborczej, przecież przy niej tylko płakać można...śmiać można się z niej wprawdzie też ale trzeba łapać ironię, mieć pewien dystans a to dla Ciebie i m.in pana Hef.. niestety nieosiagalne.

Brak poczucia humoru często świadczy o inteligencji. I nie, to nie moje, to proplatformowski Onet.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
587
Miasto
okolice internetu
Brak poczucia humoru często świadczy o inteligencji. I nie, to nie moje, to proplatformowski Onet.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
A o jakiej "inteligencji" świadczy finalne zaprzeczenie tezy, którą się stawiało na początku? A do "łapania" ironii, dystansu - to trzeba najpierw dojrzeć, dorosnąć...

MLJ

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4655
A o jakiej "inteligencji" świadczy finalne zaprzeczenie tezy, którą się stawiało na początku?

Moja teza jest taka że masz kija w dupie. Bardzo niepokojące jest to że masz w sobie dużo z pospolitego kapusia, sygnalisty (pozdro dla mecenasa romka), czego dowdem sa liczne raporty na mnie, tylko dlatego że nie ida z twoją myśla polityczną
Podejrzewam że w czasach słusznie minionych twój oficer prowadzący miał z ciebie dużo pożytku.
Btw Jak ci sie podoba mój nowy avatar ?

al

Marszałek Forum
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
11829
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Dzisiejszy mecz w Białymstoku. Mnie tam imigranci nie przeszkadzają:

GUEil4nWgAAsPzu

Ostatnia edycja:

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
587
Miasto
okolice internetu
Dzisiejszy mecz w Białymstoku. Mnie tam imigranci nie przeszkadzą:

GUEil4nWgAAsPzu
Mnie też. Zwłaszcza takie osobniki z dużymi, niebieskimi oczami, jak mawiali Jędrek z Mańkiem w skeczach z cyklu "Para-męt pikczers, czyli kulisy srebrnego ekranu"

• Nie lubię
Reactions: MLJ

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
587
Miasto
okolice internetu
Dwie sylaby. Albo 4 litery, jak kto woli. Albo 2 samogłoski i dwie spółgłoski :hehe

Do góry