antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4428
Miasto
Polska
Ostatnia edycja:

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12339
Miasto
Somewhere over the rainbow.

Są ludzie, którzy dzieciom do szkoły przynoszą różne rzeczy w takich torbach. Np. matka wpada na lekcję biologii i mówi do swojego Brajanka "zapomniałeś butów na WF" i daje mu torbę jakiego hugo bossa czy innego ralpha laurena. Pewnie torba kupiona na olx ale jest znaczek :sarkazm

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
623
Miasto
okolice internetu
Tusk mówiący że "bijemy Niemców na głowę". Dla mnie brzmi to z jego ust wręcz przezabawnie.
Chyba, że ktoś ma pierwszy stopień muzykalności: odróżnia, kiedy grają, a kiedy nie :szydera I kieruje się ślepą nienawiścią i maksymą: im gorzej, tym lepiej :szydera

Ostatnia edycja:

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
623
Miasto
okolice internetu
Idąc terminologią muzyczną, wydaje mi się że nie jesteś sam w swoich tezach, tylko z całym zespołem :jezyk :jezyk
Dokładnie :szyderaWszyscy wiedzą, słyszą i czują, że koło inteligencji i logiki to nawet nie spałeś :szydera

Ostatnia edycja:

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4428
Miasto
Polska
Tusk mówiący że "bijemy Niemców na głowę". Dla mnie brzmi to z jego ust wręcz przezabawnie.

a dla mnie słowa Kaczyńskiego brzmią i śmiesznie, i strasznie...
że przypomnę:

Ostatnia edycja:
  • Nie lubię
Reactions: MLJ

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4428
Miasto
Polska
Idąc terminologią muzyczną, wydaje mi się że nie jesteś sam w swoich tezach, tylko z całym zespołem :jezyk :jezyk

zgadza się: "...nic tak bardziej nie buduje czyiś ego, jak zbiorowa (czyt. zespołowa) jazda na rudego..." :jezyk:jezyk:jezyk
kupą mości panowie, kupą... :hehe

cytat autorski

Ostatnia edycja:
  • Nie lubię
Reactions: MLJ

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
623
Miasto
okolice internetu
zgadza się: nic tak bardziej nie buduje czyiś ego jak zbiorowa (czyt. zespołowa) jazda na rudego :jezyk:jezyk:jezyk
kupą mości panowie, kupą... :hehe
Czyjegoś chyba, ale co ja tam wiem :hehe Poza tym zgoda. Kupą. Z przewagą kupy. Jeszcze im nie przeszło. Wina Tuska mocne jednak, nieźle trzymają :szydera

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29927
Miasto
Trololololo

Do góry