MLJ

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4691
6079ceb362136_o_xlarge.jpg

spamtrash

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
6181
Miasto
To tu to tam....
Nie wiem czy slyszeliscie o nowej wersji Kurweny Sciezki od Disneya? No nie Sniezki przeciez bo aktorka gdajaca glowna role zdecydowanie nie ma cery jak snieg....
Anyway, Rachel Zegler.
Przekonala mnie ze lepiej byc zwolennikiem Trumpa, a najlepiej samym Trumpem niz jej przyjacielem a tegoz Trumpa przeciwnikiem.
Dlaczego zapytacie?
Otoz... co prawda w momencie opamietania sie "przeprosila", ale byla uprzejma napisac:
"I will love through these four years as best I can. Fuck Donald Trump"
W wolnym tlumaczeniu, 22letnia pigmentopozytywna zadeklarowala ze w wyniku wyborow, w najblizszej przyszlosci bedzie kochala swoich przyjaciol oraz... pieprzyla Trumpa. Nie wiem jak Melania, ale Trump moze byc zadowolony z tak otwartej deklaracji.
Czekam na jakis szerszy ruch propagujacy takie podejscie, nawet mam dla nich hasztag: #meetoo, albo moze cos podobnego?

Tekst zrodlowy:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

spamtrash

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
6181
Miasto
To tu to tam....
nie polecam, zestaw nie jest w pelni adaptowalny: jak wytniesz Rafalowi gorsecik to mu sie rozlewaja uszi i brzusio i nie da sie odroznic od Swietaj Pamieci Jerzego Urbana.
Rozczarowany Allegrowicz.

al

Marszałek Forum
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
11887
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Od paru godzin oglądam sport. Nie pytajcie jaki bo jeszcze nie wiem ale jak ktoś bardzo chce to mogę sprawdzić. Chyba coś z piłką. Wyniku tez jeszcze nie znam:

GfwnGfcWsAEeG07

Do góry