Nie wiem czy slyszeliscie o nowej wersji Kurweny Sciezki od Disneya? No nie Sniezki przeciez bo aktorka gdajaca glowna role zdecydowanie nie ma cery jak snieg....
Anyway, Rachel Zegler.
Przekonala mnie ze lepiej byc zwolennikiem Trumpa, a najlepiej samym Trumpem niz jej przyjacielem a tegoz Trumpa przeciwnikiem.
Dlaczego zapytacie?
Otoz... co prawda w momencie opamietania sie "przeprosila", ale byla uprzejma napisac:
"I will love through these four years as best I can. Fuck Donald Trump"
W wolnym tlumaczeniu, 22letnia pigmentopozytywna zadeklarowala ze w wyniku wyborow, w najblizszej przyszlosci bedzie kochala swoich przyjaciol oraz... pieprzyla Trumpa. Nie wiem jak Melania, ale Trump moze byc zadowolony z tak otwartej deklaracji.
Czekam na jakis szerszy ruch propagujacy takie podejscie, nawet mam dla nich hasztag: #meetoo, albo moze cos podobnego?
nie polecam, zestaw nie jest w pelni adaptowalny: jak wytniesz Rafalowi gorsecik to mu sie rozlewaja uszi i brzusio i nie da sie odroznic od Swietaj Pamieci Jerzego Urbana.
Rozczarowany Allegrowicz.
Od paru godzin oglądam sport. Nie pytajcie jaki bo jeszcze nie wiem ale jak ktoś bardzo chce to mogę sprawdzić. Chyba coś z piłką. Wyniku tez jeszcze nie znam:
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.