Bronco

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
13
Re: Śmieszne filmy,zdjęcia itp

Proszę pana, pan wybaczy, że go tak pałuję, ale nie mam męża, więc nie mam się na kim wyżyć.

Proszę pana, pan wybaczy, że go tak pałuję, ale to w ramach rewanżu za męża, który ma do mnie ciągle jakieś uwagi, a to że jest nieposprzątane, a to że niesmacznie gotuję, a to że ciągle mnie w domu nie ma - dzieci ciągle są same, głodne - co ze mnie za matka.

Proszę pana, pan wybaczy, że go tak pałuję, ale moi przełożeni z policji powiedzieli mi, żebym się wreszcie czymś wykazała.

Proszę pana, pan wybaczy, że go tak pałuję, ale moi koledzy z policji nie szanują mnie jako kobietę - policjantkę, więc chcę zaskarbić sobie ich szacunek.
Wybór wersji pozostawiam Wam :england
Może Ktoś jeszcze coś dopisze.

A

Anonymous

Post z datą 03 Lis 2014 14:05 kogoś co się do polityki nie miesza,a takich wątków nie powinno być na tym forum.
Gdzie protesty tych strażników moralności? polak900 itp..
Dziadostwo jednym słowem. Zero honoru.

ichito napisał:
Nie ma kategorii "żenujące do bólu" więc daję tu
Dariusz Seliga jest posłem PiS od 2005 roku. Po dziewięciu latach pracy w Sejmie postanowił spróbować swoich sił w samorządzie. Zgłosił swoją kandydaturę w wyborach na prezydenta Skierniewic i dostał od partii zgodę na start.

W ostatniej chwili jego kandydatura została jednak przez PiS wycofana a decyzję w tej sprawie podjął sam Jarosław Kaczyński. Start Seligi storpedował szef łódzkich struktur i członek komitetu politycznego PiS Marcin Mastalerek. Jak? Z naszych informacji wynika, że Mastalerek pokazał prezesowi zdjęcie zrobione podczas Święta Wojska Polskiego, na którym Seliga, członek komisji obrony narodowej, podaje rękę prezydentowi Bronisławowi Komorowskiemu. Zaraz potem Kaczyński kazał wycofać Seligę i zlecił znalezienie nowego kandydata.

Historia tego uścisku dłoni stała się na tyle drażliwa, że zdjęcie, które do niedawna wisiało na oficjalnym portalu Wojska Polskiego, kilka dni temu zniknęło ze strony i jest dziś niedostępne. Dziennikarze „Newsweeka” zdążyli je jeszcze zobaczyć. Nie ma w nim niczego niestosownego: widać, jak prezydent Komorowski i poseł Seliga z uśmiechem podają sobie ręce, w kadrze jest jeszcze dwóch wojskowych.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Kto za tym stoi?

Zdjęcie do Jarosława Kaczyńskiego trafiło za sprawą posła Marcina Masterlarka. Polityk jest w woj. łódzkim prawą ręką prezesa. Podczas kampanii w 2011 roku w tym rejonie, nie odstępował Kaczyńskiego na krok.

ichito napisał:
Podczas dzisiejszej wizyty Jarosława Kaczyńskiego w Elblągu, redaktor naczelny elblag24 Borys Tucki, wręczył posłowi Adamowi Hofmanowi złoty nocnik. Aby nigdy nie załatwiał swoich potrzeb na elbląskich trawnikach. Ochrona Hofmana rzuciła nim w dziennikarzy.

Dziennikarz i redaktor naczelny naszego portalu odniósł się w ten sposób do ubiegłorocznej kampanii samorządowej, kiedy Adama Hofmana przyłapano na tym jak za potrzebą poszedł na jeden z trawników, a nie skorzystał z toalety, która stała obok. Swoje potrzeby Hofman załatwiał na trawniku na Starym Mieście.

Ochroniarze posła Hofmana wyrwali nocnik z ręki i rzucili nim w dziennikarzy. Poseł natychmiast zakończył konferencję. Pytania posłowi PiS zdążyła zadać tylko dziennikarka TVN24. Pozostali dziennikarze do głosu nie zostali dopuszczeni i mimo, że prosili prezesa PiS o możliwość dalszego zadawania pytań, takiej szansy już nie było.

ślepnę chyba, jak tonie ma związku z polityką..

OXYGEN THIEF napisał:
Napiszę ostatni raz, temat o żołnierzach otworzyłem ale jak znajdę coś odnośnie polityki to skasuję temat jak i konta,
Skoro tak to czekam za efektem.

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420

Podryw na ślimaka

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4445
Miasto
Polska

Toruniak napisał:
Post z datą 03 Lis 2014 14:05 kogoś co się do polityki nie miesza,a takich wątków nie powinno być na tym forum.
Gdzie protesty tych strażników moralności? polak900 itp..
Dziadostwo jednym słowem. Zero honoru.

ichito napisał:
Nie ma kategorii "żenujące do bólu" więc daję tu
Dariusz Seliga jest posłem PiS od 2005 roku. Po dziewięciu latach pracy w Sejmie postanowił spróbować swoich sił w samorządzie. Zgłosił swoją kandydaturę w wyborach na prezydenta Skierniewic i dostał od partii zgodę na start.

W ostatniej chwili jego kandydatura została jednak przez PiS wycofana a decyzję w tej sprawie podjął sam Jarosław Kaczyński. Start Seligi storpedował szef łódzkich struktur i członek komitetu politycznego PiS Marcin Mastalerek. Jak? Z naszych informacji wynika, że Mastalerek pokazał prezesowi zdjęcie zrobione podczas Święta Wojska Polskiego, na którym Seliga, członek komisji obrony narodowej, podaje rękę prezydentowi Bronisławowi Komorowskiemu. Zaraz potem Kaczyński kazał wycofać Seligę i zlecił znalezienie nowego kandydata.

Historia tego uścisku dłoni stała się na tyle drażliwa, że zdjęcie, które do niedawna wisiało na oficjalnym portalu Wojska Polskiego, kilka dni temu zniknęło ze strony i jest dziś niedostępne. Dziennikarze „Newsweeka” zdążyli je jeszcze zobaczyć. Nie ma w nim niczego niestosownego: widać, jak prezydent Komorowski i poseł Seliga z uśmiechem podają sobie ręce, w kadrze jest jeszcze dwóch wojskowych.

Kto za tym stoi?

Zdjęcie do Jarosława Kaczyńskiego trafiło za sprawą posła Marcina Masterlarka. Polityk jest w woj. łódzkim prawą ręką prezesa. Podczas kampanii w 2011 roku w tym rejonie, nie odstępował Kaczyńskiego na krok.

ichito napisał:
Podczas dzisiejszej wizyty Jarosława Kaczyńskiego w Elblągu, redaktor naczelny elblag24 Borys Tucki, wręczył posłowi Adamowi Hofmanowi złoty nocnik. Aby nigdy nie załatwiał swoich potrzeb na elbląskich trawnikach. Ochrona Hofmana rzuciła nim w dziennikarzy.

Dziennikarz i redaktor naczelny naszego portalu odniósł się w ten sposób do ubiegłorocznej kampanii samorządowej, kiedy Adama Hofmana przyłapano na tym jak za potrzebą poszedł na jeden z trawników, a nie skorzystał z toalety, która stała obok. Swoje potrzeby Hofman załatwiał na trawniku na Starym Mieście.

Ochroniarze posła Hofmana wyrwali nocnik z ręki i rzucili nim w dziennikarzy. Poseł natychmiast zakończył konferencję. Pytania posłowi PiS zdążyła zadać tylko dziennikarka TVN24. Pozostali dziennikarze do głosu nie zostali dopuszczeni i mimo, że prosili prezesa PiS o możliwość dalszego zadawania pytań, takiej szansy już nie było.

ślepnę chyba, jak tonie ma związku z polityką..

OXYGEN THIEF napisał:
Napiszę ostatni raz, temat o żołnierzach otworzyłem ale jak znajdę coś odnośnie polityki to skasuję temat jak i konta,
Skoro tak to czekam za efektem.

Są tacy, co im się wszystko z d*pą kojarzy. Sławektorowi wszystko z polityką. Wywalenie kogoś z listy za podanie ręki może być i żenujące, i śmieszne, i polityczne, i odzwierciedleniem niskich pobudek, itd. Jak zwał tak zwał.
Przez Twoje skojarzenia ma być usunięty temat 'Śmieszne filmy, zdjęcia, itp.'?
No to powpisuj kilka politycznych postów do różnych tematów po czym zażądaj ich usunięcia w całości.
Odegrasz się i wyczyścisz flaki.
Gratuluję pomysłu na czepialstwo...
:chory

A

Anonymous

@antbil007
Z dupą to nie do mnie. Trochę pieprzu...
antbil007 napisał:
.
Motywem założenia tego wątku jest fakt, iż pewne fotki, może i lajtowo-erotyczne, w tym np. niewiast robiących szejki tyłkiem, balanse biustem, itd. itp. nie przystoją tematowi osobliwości.
może i lajtowo-erotyczne. np. niewiast. A może bzykające się zwierzaki, jak robią szejki? Jak zwał tak zwał.
Lecz się.
Merytorycznie Twoja odpowiedź jest bez sensu. W takim razie Rozmowy o polityce, nie były o polityce
być i żenujące, i śmieszne, i polityczne, i odzwierciedleniem niskich pobudek, itd. Jak zwał tak zwał.
Tytuł wątku: Śmieszne filmy,zdjęcia itp
Posty jak byk odnoszą się do polityki.
Ciekawe tylko dlaczego ich nie zgłosiłeś do usunięcia?

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4445
Miasto
Polska

Toruniak napisał:
@antbil007
Z du** to nie do mnie. Trochę pieprzu...
antbil007 napisał:
.
Motywem założenia tego wątku jest fakt, iż pewne fotki, może i lajtowo-erotyczne, w tym np. niewiast robiących szejki tyłkiem, balanse biustem, itd. itp. nie przystoją tematowi osobliwości.
może i lajtowo-erotyczne. np. niewiast. A może bzykające się zwierzaki, jak robią szejki? Jak zwał tak zwał.
Lecz się.
Merytorycznie Twoja odpowiedź jest bez sensu. W takim razie Rozmowy o polityce, nie były o polityce
być i żenujące, i śmieszne, i polityczne, i odzwierciedleniem niskich pobudek, itd. Jak zwał tak zwał.
Tytuł wątku: Śmieszne filmy,zdjęcia itp
Posty jak byk odnoszą się do polityki.
Ciekawe tylko dlaczego ich nie zgłosiłeś do usunięcia?

dzięki za troskę, jakbyś mi polecił jeszcze lekarza, tego samego, z usług którego skorzystałeś, to sprawa może warta zachodu.
zmieniłeś orientację? du*pa nie dla ciebie? a jednak się nie kręci, czy cię nie kręci? :szydera
a masz taki zobowiązujący awatar ... :szydera
ojojojojoj !

A

Anonymous

Z głębokiego Zadupia przyjechał stary żyd do Warszawy. Przechadza się po mieście i pełen podziwu cmoka co i rusz. W pewnym momencie zatrzymuje się przy skrzyżowaniu i przygląda się policjantowi, który kieruje ruchem samochodów wymachując przy tym rękoma. Po dłuższej chwili nie wytrzymuje ( ten Żyd ). Przeciskając się pomiędzy samochodami dochodzi do policjanta i pyta ? Proszę mi powiedzieć z kim Pan rozmawia ?

A

Anonymous

Toruniak dziękuję za zwrócenie uwagi. :dziękuję Serwowałem tylko muzykę. :imprezka Przyznaję się, że raz zorganizowałem taniec na rurce, ale przysięgam Ci, że nigdy nie patrzyłem na te wszystkie brewerie. Oczy miałem zawsze zamknięte i nic nie widziałem jak Stevie Wonder. :facepalm Byłem tylko DJ-em. :neo

Dopiero teraz mi je otworzyłeś. Jestem zszokowany. :eek: Obiecuję, że w najbliższą niedzielę pójdę do spowiedzi. :papież Proszę, skreśl mnie ze swojej czarnej listy. :) Boję się, że jutro na PW zaczną się zgłaszać się po karty wstępu tysiące użytkowników Forum PzD. Nie rób mi tego. :Stop

Bądź litościwy, przecież w Twoim awatarku jest Kopernik, a on był kobietą. Co do polityki, pamiętam, że był taki temat, ale został zdjęty, gdyż zainteresowani bronili go jak lemingi niepodległości, więc spadł i tyle.
:hi

Lady Pank - „Strach się Bać”

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420

Profesjonalnie przygotowany na dłuższe posiedzenie

profesjonalnie_przygotowany_na_dluzsze_posiedzenie.jpg

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4445
Miasto
Polska

.
... na wysokości ... tym razem banan

545227c0c90e8c0f290001bf.gif

dla lubiących boki

545227c2c90e8c0f290001c2.gif

stoliczku nakryj się

5452518ec90e8c66c1000003.gif

puzo- i piecykonista

5452543dc90e8c66c1000006.gif

... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....start

5452872cc90e8c66c1000024.gif

sposób na blokadę :szydera

5452908dc90e8c66c1000029.gif

i Ty zostaniesz CR7

5452908dc90e8c66c100002a.gif

wal się, frajerze ...

54529837c90e8c66c1000030.gif

zielone światło ... wjazd wolny

5452ad25c90e8c66c100003d.gif

pełny profesjonalizm

5452dcffc90e8c66c1000050.gif

buuuuuuuum

5452dd00c90e8c66c1000053.gif

A

Anonymous

Eh... A może jednak Bereza to był dobry patent...
Naród, który nie sza­nuje swej przeszłości nie zasługu­je na sza­cunek te­raźniej­szości i nie ma pra­wa do przyszłości.

Do góry