OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30672
Miasto
Trololololo

Camel1965

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
37740

Elektrykiem​

w_1a73201185805e8a02528fa645996f549248ec4c276dba0e1deff4d391c10f90_o.jpg

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30672
Miasto
Trololololo

memnon

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4346
wiesz, mi też wisi, czy zrozumiałeś przesłanie, czy nie (!), kolorowy bardziej niż tęcza, menonie…
nie chodziło o (drobne) przesłanki (na dodatek nieistniające - jak sam twierdzisz), tylko o przesłanie… :jezyk i trochę a nawet kupę śmiechu…
wstawiłeś post do działu „śmieszne…”, ale żeby broń Boże, nie śmiać się z niego…
bredzisz o jakiejś mojej niewiedzy, że się śmieję i to sam z siebie! i chciałeś mnie o tym powiadomić?!
ty lajkonik jesteś!? :dziwak zjadacz wszystkich rozumków?!

śmiej się ze mnie ile wlezie, mi to bynajmniej nie przeszkadza, a nawet wisi, jak na wstępie… :hehe
jakem antibl :klawik
Ale to Ty do mnie "dzwonisz" antilblu, czy jak ci tam..
Ja , wybacz, nie potrafię w tym co piszesz znaleźć żadnego przesłania.
Wątpię czy ktokolwiek potrafiłby, wyprzedzasz wszystkich o lata świetlne.
Przynajmniej tak ci się wydaje.
Resztę pominę bo ponownie wmawiasz mi niewypowiedziane przeze mnie słowa, myśli i intencje i to że się z ciebie śmieję.
A z takimi ludźmi po prostu nie dyskutuję.
Bez odbioru.

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4466
Miasto
Gdynia Orłowo
Ale to Ty do mnie "dzwonisz" antilblu, czy jak ci tam..
Ja , wybacz, nie potrafię w tym co piszesz znaleźć żadnego przesłania.
Wątpię czy ktokolwiek potrafiłby, wyprzedzasz wszystkich o lata świetlne.
Przynajmniej tak ci się wydaje.
Resztę pominę bo ponownie wmawiasz mi niewypowiedziane przeze mnie słowa, myśli i intencje i to że się z ciebie śmieję.
A z takimi ludźmi po prostu nie dyskutuję.
Bez odbioru.

…bez odbioru…”, bo ‘głuchy telefon’, ‘pomidor’, zakaz polemiki, czy co innego… memonie?
a może cię uwiera jakiś kompleks? :hehe

przesłania niezauważone przez ciebie:
1. teza vs. dictum (pomieszane z poplątanym) :dziwak
teza Radka:
„…niech biskup zrzuci sukienkę i zapisze się do PiS-u…”
dictum (twoje):
„…Ale już biskupa Rysia do zapisania się do Platformy nie zachęca.
Czyli biskup może się wypowiadać tylko zgodnie z jedną słuszną linią…”

czyli co? niezachęcany biskup nie zapisując się do Platformy, może się wypowiadać zgodnie z jedną słuszną linią, którą reprezentuje KTO (w domyśle twym)?
* PiS? do którego zapisania się namawia właśnie Radek…
przecież kpisz sobie z tej „jednej słusznej linii” (nie wiedzieć dlaczego nie ‘jedynej/jedynie’, ale to już twój wybór), którą wg ciebie (zwolennika PiS-u / Razem / Konfy / Brauna / etc.) narzuca Platforma, chyba że, ponieważ nikt z Platformy na zachęca tego biedaczyska do zapisania się do niej, pozostaje mu, chcąc nie chcąc, wypowiadanie się zgodnie z „jedną słuszną linią” PiS gloryfikowaną przez ciebie i pisolubnych :hehe
* ale jeśli jednak masz na myśli Platformę, to czy można rozumieć, że doceniasz jej ideowo słuszną linię (!) tudzież słowa Radka Sikorskiego (!), tylko gdzie tutaj jest miejsce na twoje poglądy jako antagonisty Platformy

2. przekręcasz (przypadkowo lub nie-) mój nick, a to taka prosta czynność: zaledwie kopiuj/wklej;
robisz to złośliwie? wziąłeś z kogoś przykład? :chory

3. za dużo pomyj wylewasz i ty, i tobie podobni na jedną połowę Polski (tak, tak, pokazały to ostatnie wybory parlamentarne i prezydenckie), a więc w tym i na mnie;
a co? ja mam cicho siedzieć, bo ty, panisko, nie życzysz sobie dyskusji! :hehe

poza tym wypowiadaj się za siebie! sądzę, że są tacy, którzy dobrze rozczytali moją replikę na ten twój kociokwik myślowy i spoko łamią to, czego twój rozumek nie złamie… (ach ten Adaś)

no i lubię lata świetlne (czyt. lata słoneczne), bo ich ostatnio niedostatek… :klawik choć turystów mamy ci nadmiar, od czego, aczkolwiek, głowa nie boli...

ps. "...wybacz, nie potrafię w tym co piszesz znaleźć żadnego przesłania..." - masz wybaczone

Ostatnia edycja:
Do góry