Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7421
%C5%9Bmieszne1.jpg

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7421
1382722f9bbd56eImage10.jpg

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7421
13840927a015751Image5.jpg

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7421
13841087272031fImage21.jpg

A

Anonymous

Znalezione w sieci

Hymn Posła RP

Nie rzucim Sejmu, to nasz dom, Wykurzyć się nie damy. Z udziałem naszych nóg i rąk, My żłobów się trzymamy. Niech się nie łudzi polski lud. Tak nam dopomóż Bóg. Do krwi ostatniej, kropli z żył, Bronimy apanaży, By jak najdłużej zostać tu, Każdy z nas o tym marzy. By nie przeszkodził nam w tym lud. Tak nam dopomóż Bóg. A gdy wyborów przyjdzie czas, To wszystkim obiecamy: Każdy robotę znajdzie z was, No i podwyżki damy. Niechaj się cieszy ciemny lud. Tak nam dopomóż Bóg. A po wyborach, kiedy znów Zajmiemy swe fotele, To pomyślimy, jakby tu Powiększyć swe portfele. Bo w nosie mamy głupi lud. Tak nam dopomóż Bóg :szydera :szydera :szydera :szydera

Bronco

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
13
Antbil, z całym szacunkiem i sympatią do Ciebie, dobrze wiesz, że wszystko jest polityką, a pokazywanie tego typu plakatów przed wyborem na prezydenta jest sprawą polityczną...

antbil007 napisał:
.
Temat jest śmieszny, a nie polityczny.
Dla mnie

Temat jest nieśmieszny, i właśnie polityczny.

Odnośnie grafika.

„Co w sercu, to na języku.”
:england

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4460
Miasto
Polska
Bronco napisał:
Antbil, z całym szacunkiem i sympatią do Ciebie, dobrze wiesz, że wszystko jest polityką, a pokazywanie tego typu plakatów przed wyborem na prezydenta jest sprawą polityczną...

antbil007 napisał:
.
Dla mnie

Odnośnie grafika.

„Co w sercu, to na języku.”
:england

Bronco! :england
Kontekst jest szerszy. Użyłem cudzysłowu nie bez kozery, bo albo wprost przytaczałem wypowiedzi Anonima i Oxy'ego, albo z lekka sparafrazowane. Nie wiem, czy śledziłeś posty w temacie 'Żołnierze Wyklęci wracają', ale właśnie tamże jest ich źródło, a raczej było.
Widzisz, różnimy się poczuciem humoru albo jego brakiem. I to jest piękne.
Czyż zatem uważasz, że poniższy mem, umieszczony przez Longina, też jest polityczny? I nieśmieszny? W obliczu kampanii, oczywiście.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Pozostaje mi być tylko przy nadziei, że jeden jak i drugi nie smucą. A to jest już jakiś krok do przodu.
Pozostaję jak zawsze z głębokim szacunkiem :england

PS. Tak do końca to nie wiadomo czy grafik płakał ze smutku, czy ze śmiechu.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
antbil007 napisał:
.
Bronco napisał:
.

Luzik. Dla mnie temat jest i śmieszny i nieco polityczny.
Z moich wyliczeń wynika, że została jeszcze czwarta opcja. Kto chętny do wzięcia? :yhy
Pozdrawiam chłopaki. :hippie

Edit: Rzeczywistość się zmieniła... :zaciesz , ale takie samo zdanie mam też o zdjęciu powyżej.
Edit 2: Chyba coś ze mną nie tak, bo kasowane posty ciekawią mnie najbardziej... :facepalm

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4460
Miasto
Polska
zeno06 napisał:
...
Dla mnie temat jest i śmieszny i nieco polityczny. ...
Tak myślę i muszę chyba przyznać, że pewnie i jakąś tam zadrę polityczną to ma. :bea

Bronco, napisz jedno słowo, a usunę swój post. I zrobię to wyłącznie dla Ciebie. :england

Wyszedłem z pewną inicjatywą i mem ukryłem.

Bronco

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
13
Antbil , ostatnio nie śledziłem postów w temacie „Żołnierze Wyklęci wracają”. Tylko się zastanawiałem, co tam Oxy wyciął, bo sam o tym wspomniał :) . Nawet to się robi zabawne, jak w PRL-u, Ktoś powie coś mocniejszego, i za jakiś czas można się spodziewać ocenzurowania jego tekstu :p . Doceniam to, że przynajmniej nie ma banów!
Oxy - podobał mi się tekst: „spokojna wasza rozczochrana” :ok .

Wracając do tematu, ten mem nawet mnie rozbawił, aczkolwiek też nie jest najwyższych lotów :) , też jest polityczny (przecież powiedziałem, że wszystko jest polityką, no to nie mogę negować tego, co niedawno napisałem :zaciesz ) .

Antbil, niczego nie musisz wykasowywać czy ukrywać (choć doceniam Twoją inicjatywę), gdyż zawsze byłem i jestem za wolnością słowa, choć bym miał odmienne w danej kwestii zdanie :) .
Z wyrazami szacunku dla Ciebie Antbil, jak i Wszystkich Zaglądających na to Forum :hi .

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4460
Miasto
Polska
Bronco napisał:
Antbil , ostatnio nie śledziłem postów w temacie „Żołnierze Wyklęci wracają”. Tylko się zastanawiałem, co tam Oxy wyciął, bo sam o tym wspomniał :) . ...

Została wycięta agitka wyborcza na rzecz Dudy, pod płaszczykiem wypowiedzi żyjących członków rodzin ŻW.

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7421
13747619e85ce0dImage18.jpg

Bronco

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
13
Otrzymałem na PW informację o co chodziło, znając więc szczegóły, cofam ten PRL :hi .

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7421
l_138260674fbd569dzielimy_ludzi.jpg

Do góry