A
Dusiek napisał:Szczerość w 1000000000000%...
ktośtam napisał:
Poza tym kto jest niby artystą - Ktośtam?
TajnyAgent daj Ktosiowi odpowiedzieć. Niech się wypowie, to się wyjaśni, czy propaguje faszyzm czy nie.
Niby czytasz, ale nic nie kumasz. Czy trzeba ci wyjaśniać jak w przedszkolu? Dawno już przestała to być prywatna sprawa skoro umieszcza się posty na publicznym forum. Najpierw był dowcip marsellusa na temat Żydów ginących w obozach, potem piosenka z mongolskimi nazistami, swastykami i ludźmi biegającymi w pasiakach, a wszystko umieszczone w publicznym temacie zatytułowanym "Śmieszne filmy, zdjęcia". Więc pytam sie poraz kolejny, co w tym do jasnej niedoli jest śmiesznego?TajnyAgent napisał:TajnyAgent daj Ktosiowi odpowiedzieć. Niech się wypowie, to się wyjaśni, czy propaguje faszyzm czy nie.
Zaraz, chwila - co to jest: spowiedź, czy przesłuchanie? Pomieszanie z poplątaniem. Jego poglądy - jego osobista, prywatna sprawa i co mają wspólnego z jakimś lekkopółśmiesznym filmikiem z yutuby. Nie zauważyłem, żeby coś propagował czy za czymś agitował.Nie popadajmy w paranoję czy manię spiskową.
No to pytam publicznie: widziałeś kiedy mongolskich nazistów? No to wyluzuj i nie napinaj się tak. Na co nie ma zgody to nie ma (między innymi na ponury "żart" marsellusa), sprawa jest jasna.Też mnie wymieniane przez Ciebie posty zniesmaczyły i wiem że już je oprotestowałeś, no więc co: jeszcze stu, trzystu userów ma pisać jakie ma zdanie na ten temat? Najlepiej jakieś referendum albo masówkę potępiającą zorganizuj. Moderatorzy sami będą wiedzieli co z takimi "śmiesznymi" postami zrobić, jeżeli były raportowane.potem piosenka z mongolskimi nazistami