antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4460
Miasto
Polska
Dusiek napisał:
Szczerość w 1000000000000%...

Szkoda, że nie wstawiłeś więcej obrazków. Reklama jak znalazł. NPL zwiększa szansę na 15% głosów.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
marsellusaliveinНиш :co jest? naćpałeś się? To ma być zabawne czy prowokujące? To zwyczajnie jest niesmaczne, żeby nie napisać dosadniej...

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Hornet pogięło cię? Odkąd to się robi jaja z pogrzebu. Twój cynizm jest bezgraniczny. Nie wiem jak można umieszczać taki post okraszony roześmianą gębą i kpiący ze śmierci milionów ludzi w obozach koncentracyjnych w temacie "Śmieszne filmy, zdjęcia". Co w tym śmiesznego? Za co dałeś pochwałę marsellusowi pod takim tekstem? Niedługo doczekam się pewnie waszych kpin z Katynia, Smoleńska, Powstania Warszawskiego, itp.
Wiem, że ludzie masowo ginęli w obozach i wie o tym każde dziecko w Polsce. Tylko że wy nie potraficie tej wiedzy jakkolwiek zrozumieć, ani zachować należytej powagi wobec tej ogromnej ludzkiej tragedii.
Hornet, marsellus każde pajacowanie ma swoje granice, a wy je przekroczyliście! Jeżeli nie stać was na odrobinę przyzwoitości, to lepiej zamilknijcie na dłużej, bo tylko się ośmieszacie.

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7421
07dzwignia_z_usmiechem.jpg

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
ktośtam napisał:

Ktosiu skoro umieszczasz take piosenki, to może się określisz jasno i wyraźnie, czy jesteś faszystą, czy wręcz przeciwnie i np. z nich szydzisz?
Mam nieodparte wrażenie, że twój umysł błądzi nieprzetartymi szlakami i ciężko się w nim rozeznać. Tylko się teraz nie schowaj. Odwagi chłopaku!

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
634
Miasto
okolice internetu
Zeno06, wyluzuj troszkę, nie popadajmy ze skrajności w skrajność.Licentia poetica - i wszystko jasne, przynajmniej w tym konkretnym przypadku.Mówiąc krótko - artystom wolno więcej. Wszak nasi rodzimi twórcy też "popełnili" takie "dzieła" (czytaj gnioty) jak "Halo Hans", czy "AmbaSSada", Anglicy swoje "Allo allo". A przecież nikt ich o propagowanie ideologii faszystowskiej nie posądza.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
TajnyAgent daj Ktosiowi odpowiedzieć. Niech się wypowie, to się wyjaśni, czy propaguje faszyzm czy nie.
Poza tym kto jest niby artystą - Ktośtam? :zaciesz
Są tematy, z których żartować nie można. Moi dziadkowie walczyli w AK z faszystami. Dziadek mojego szwagra spędził po 1946 r. 8 lat na Syberii, bynajmniej nie na wczasach, dziadkowie mojej partnerki poznali się w czasie II wojny w obozie pracy w Niemczech i nie byli na saksach.
Są tematy, w których nie jest mi do żartów. Jeśli masz potrzebę, to sam się wyluzuj. Zauważyłem, że niektórzy za bardzo się już wyluzowałi.

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
634
Miasto
okolice internetu
Poza tym kto jest niby artystą - Ktośtam?

Jeden lubi córkę, a drugi teściową. Nad gustami się nie dyskutuje.
"I śmiech niekiedy może być nauką, kiedy się z przywar, nie z osób natrząsa" J.I. Krasicki.

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7421
Przerwa na reklamę !!

taki_ranking.jpg

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
634
Miasto
okolice internetu
TajnyAgent daj Ktosiowi odpowiedzieć. Niech się wypowie, to się wyjaśni, czy propaguje faszyzm czy nie.

Zaraz, chwila - co to jest: spowiedź, czy przesłuchanie? Pomieszanie z poplątaniem. Jego poglądy - jego osobista, prywatna sprawa i co mają wspólnego z jakimś lekkopółśmiesznym, głupkowatym filmikiem z yutuby. Nie zauważyłem, żeby coś propagował czy za czymś agitował.Nie popadajmy w paranoję czy manię spiskową.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
TajnyAgent napisał:

Zaraz, chwila - co to jest: spowiedź, czy przesłuchanie? Pomieszanie z poplątaniem. Jego poglądy - jego osobista, prywatna sprawa i co mają wspólnego z jakimś lekkopółśmiesznym filmikiem z yutuby. Nie zauważyłem, żeby coś propagował czy za czymś agitował.Nie popadajmy w paranoję czy manię spiskową.
Niby czytasz, ale nic nie kumasz. Czy trzeba ci wyjaśniać jak w przedszkolu? Dawno już przestała to być prywatna sprawa skoro umieszcza się posty na publicznym forum. Najpierw był dowcip marsellusa na temat Żydów ginących w obozach, potem piosenka z mongolskimi nazistami, swastykami i ludźmi biegającymi w pasiakach, a wszystko umieszczone w publicznym temacie zatytułowanym "Śmieszne filmy, zdjęcia". Więc pytam sie poraz kolejny, co w tym do jasnej niedoli jest śmiesznego?
Jeśli znasz odpowiedź, to napisz. Jeśli nie, to przestań bez sensu wtrącać swoje trzy grosze.
Ten temat tj. kpienie z mordowania milionów ludzi w obozach śmierci może być zabawny moim zdamiem tylko dla faszystów. Publiczne posty, to i publiczne pytanie.

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
634
Miasto
okolice internetu
potem piosenka z mongolskimi nazistami
No to pytam publicznie: widziałeś kiedy mongolskich nazistów? No to wyluzuj i nie napinaj się tak. Na co nie ma zgody to nie ma (między innymi na ponury "żart" marsellusa), sprawa jest jasna.Też mnie wymieniane przez Ciebie posty zniesmaczyły i wiem że już je oprotestowałeś, no więc co: jeszcze stu, trzystu userów ma pisać jakie ma zdanie na ten temat? Najlepiej jakieś referendum albo masówkę potępiającą zorganizuj. Moderatorzy sami będą wiedzieli co z takimi "śmiesznymi" postami zrobić, jeżeli były raportowane.

Do góry