A

Anonymous

Re: Śmieszne filmy,zdjęcia itp

"Spotyka się Putin z Miedwiediewem.
- Słuchaj Dmitrij, trzeba coś zrobić z tymi różnicami w czasie, bo same gafy strzelam. Na przykład - dzwonię do Prezydenta Chin, żeby mu złożyć życzenia urodzinowe, a on mi mówi, że to dopiero jutro.
Przerywa mu Miedwiediew:
- Władimir, ja dzwonię do Tuska, żeby złożyć kondolencje, a on mi mówi, że jeszcze nie wystartowali!"

"W Polsce odbywają się igrzyska olimpijskie. Ceremonia otwarcia - naturalnie z udziałem prezydenta. Podchodzi do mikrofonu i mówi:
- Oooo, ooo...o...
Któryś ze stojących z tyłu doradców podbiega do niego i zdenerwowany szepce:
- Panie prezydencie, to są kółka olimpijskie, tekst jest niżej! "

123.jpg

images

255663389ddc3cd83a384e8f272a199f,14,1.gif

images

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30347
Miasto
Trololololo

c47c7e7b3fb58ce2970e324458767b78.jpg
:eek:

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71

"Pan premier będzie... srał"
W materiale zaprezentowanym od 30stej sekundy dowiemy się o czekających na nas atrakcjach które to baranek T ma dla nas przygotowane :szydera

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16

Ewolucja kołem się toczy…

nVWz1.jpg
:szydera

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71

Tego jeszcze nie było ...
To nie żart. Na smartfony i PC powstała właśnie aplikacja o nazwie "Gdzie jest moja kupa?", stworzona przez Miejskie Przedsiębiorstwo Wodociągów i Kanalizacji w Jaworznie. Dzięki niej każdy mieszkaniec Jaworzna nie pozostanie bez odpowiedzi na to jakże życiowe pytanie. Każdy będzie mógł prześledzić drogę, którą pokonuje jego kupa do oczyszczalni ścieków. Powstanie aplikacji ma związek z rozbudową kanalizacji i jest swego rodzaju akcją promującą i ma zachęcić mieszkańców do przyłączania swoich posesji do sieci
Pozostaje tylko jedno pytanie: skoro kupa towarzyszy nam od pokoleń, dlaczego dopiero teraz wymyślono "do tego aplikację"?!
image_full
:szydera :szydera :szydera
info

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71

Obok tej informacji nie można przejść obojętnie :eek:

Arabowie wybrali kozią miss
....Zamiast marnotrawić zawartość zasobnych portfeli na drużynę piłkarską, która nie potrafi wygrać finału Ligi Mistrzów albo rozbijać się balonami, zorganizowali imprezę, która dostarcza prawdziwych emocji - Konkurs na najpiękniejszą kozę....
Wraz z początkiem imprezy wśród opiekunów dumnie prezentujących się "missek" zaczyna się wojna nerwów. Prezentacja piękniejszych okazów wzbudza zawiść konkurentów i powszechny podziw oceniających.
000_Nic272698x.jpeg

Pod uwagę brane są wszystkie czynniki, a więc gracja przy poruszaniu się, właściwe proporce w sylwetce, naturalność i inteligencja. A już najlepiej, jeśli kozia piękność potrafi oczarować jurora swym powłóczystym i elektryzującym spojrzeniem.
Przygotowanie delikwentki do imprezy tej rangi to niemałe wyzwanie, które często zajmuje cały rok. Nad każdą "panienką" pracuje sztab stylistów, treserów i dietetyków. Preparacja dorodnego okazu pochłania fortunę, ale czego się nie robi dla urody podopiecznej, jeśli końcowy efekt jest wręcz oszałamiający.
000_Nic272700x.jpeg

Już widzę tę pozakulisowe bunga bunga z kandydatkami do tytułu miss :szydera ...a swoja droga nie mogli wybrać np mistera mokrego turbanu lub zorganizować show typu...jak oni wybuchają

Całe info

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16

LeGK8.gif

Do góry