al

Marszałek Forum
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
11478
Miasto
Somewhere over the rainbow.

Tu się nie ma z czego śmiać. Są tacy edukatorzy - chodzą w czarnych sukienkach i wkładają dzieciom w usta różne rzeczy :papież

tedi13

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
552
Miasto
okolice Krakowa

Tu się nie ma z czego śmiać. Są tacy edukatorzy - chodzą w czarnych sukienkach i wkładają dzieciom w usta różne rzeczy :papież

Masz rację, to w cale nie jest śmieszne......minister na poziomie umysłowym małpy.....e, nie obrażajmy małp......chyba czegoś się naćpał, a najpewniej indoktrynacja PISowska spustoszyła mu mózg... :szydera

MLJ

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4353
Żona majora lotnictwa z pretensjami do męża:
- Co ja mam z tobą za życie?! Ani seksu, ani do teatru czy kina mnie nie zabierasz, a tak w ogóle to obiecałeś mi, że mnie samolotem przewieziesz.
Następnego dnia major zabrał żonę ze sobą do roboty, wsadził do samolotu i przez pół godziny wykonywał wszystkie możliwe elementy akrobacji lotniczej. Beczki, pętle, korkociągi itd.
Żona najpierw się obrzygała, potem zesrała, a na koniec zemdlała. Major jeszcze z powietrza kazał wezwać pogotowie. Po wylądowaniu wyciągnęli żonę z samolotu, położyli w karetce. Kiedy odzyskała przytomność, mąż pochyla się nad noszami i czule:
- To co, kochanie, od razu seks czy niech nas najpierw zawiozą do teatru?

Do góry