antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4459
Miasto
Polska
Oczywiście że są autoryzowane ale po wyświetleniu a nie przed. Jeśli łamią regulamin to są usuwane lub edytowane.
Zwracasz uwagę na swoje posty ale te same czynności są wykonywane wobec innych osób.
Podejrzewam, że gdybym wpadł do Ciebie w odwiedziny i zaczął wygłaszać treści, których sobie nie życzysz to zostałbym przez Ciebie wyproszony. Podobnie jest tutaj. Tylko my nie wywalamy za drzwi a "autoryzujemy" treści :winked
Twój post, nieśmieszny np. dla Bene, jest idealny, bo autoryzowany przed ...
jest jeszcze z jednego powodu, że zacytuję, "cakiem" idealny ... jest zblokowany w jeden a nie jako dwa oddzielne, zatem nie należy do grupy tzw. spamu postowego i nie łamie ust. 1 regulaminu ... :zaciesz :makumba
ode mnie kciuk w górę

Ostatnia edycja:

Leszek55

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
272
Bardzo dobrze sformułowane, zwłaszcza w Twoim wykonaniu.

Wracając do mojego posta. Zadałem proste pytanie ale widać, że to co proste może sprawić kłopot.
Śmieszne to chyba jest to(?) że na oficjalnych stronach piszą "Eksperci nadal nie mają pewności czy szczepionka zapobiega Covid19 czy tylko powoduje łagodniejszy przebieg choroby?" ale co tam-żeby się "dowiedzieć" szczepimy!

Ostatnia edycja:

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12602
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Kiedyś Leszek nazwał Zbyszka "Zerem". Teraz Leszek sam się stał zerem bo się zaszczepił a mogą tylko Ci z "grupy zero".

Zaszczepiła się też Janda ale to przecież była pielęgniarka

Eqk-GSFW4AQoUb7

a Leszek sam się nie ukuł. Może ukuła go pielęgniarka Magda

Eqk6BFYXIAEC0Ai

a może to on kiedyś ukuł Magdę. Nie wiem. Tylko gdybam.

Do góry