al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12414
Miasto
Somewhere over the rainbow.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12414
Miasto

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12414
Miasto

Skasowałem :) ale jak widzisz jakieś moje duble (plagiaty) to kasuj bo przecież możesz. Ja nie przeglądam "śmiesznych" wstecz więc nie wiem za bardzo co się pojawia więc jak skasujesz moje to nawet nie zauważę :sarkazm A nawet jeśli to nie będę śledztwa wszczynał :)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FQB1tOhWUAYJd8J

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56075
Zadzwonił dziś do mnie znajomy i powiedział mi że jest zafascynowany gościem nazywającym się Curry Blake, który uzdrawia i czasem wskrzesza umarłych. Poważnie, to nie fake :kwiczy2 Wyszukując jakiś wiadomości na jego temat natrafiłem na link grupy FB

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Wrzuciłem frazę na google i ku mojemu zdziwieniu takie coś istnieje :zaciesz

Ruch Wiary i Późnego Deszczu

0.jpg

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12414
Miasto
Zadzwonił dziś do mnie znajomy i powiedział mi że jest zafascynowany gościem nazywającym się Curry Blake, który uzdrawia i czasem wskrzesza umarłych. Poważnie, to nie fake :kwiczy2 Wyszukując jakiś wiadomości na jego temat natrafiłem na link grupy FB

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Wrzuciłem frazę na google i ku mojemu zdziwieniu takie coś istnieje :zaciesz

Ruch Wiary i Późnego Deszczu

0.jpg

Przecież ten facet co roku jest w Polsce na jakichś wykładach czy prelekcjach. Moja sąsiadka jeździ zawsze i ją ze wszystkiego uzdrawia nawet z chorób których nie ma.

Do góry