programexe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
foto_75d9994d38dfea229ba3d18a8a727393.jpg

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
634
Miasto
okolice internetu
big_1.jpg

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
634
Miasto
okolice internetu
187189Schowek02.jpg

programexe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Hornet napisał:
programexe-Tobą się ktoś opiekuje w domu czy Ty jesteś w jakimś ośrodku ?
Poczytaj facebuka Stonogi, stamtad wzialem ten filmik, ale widze, ze tu nic nie wiedza, dla smiechu dalem, ale tu sztywno i nudno jak nocy na wsi u generała SB.

Tobą się ktoś opiekuje w domu czy Ty jesteś w jakimś ośrodku- ze mna wszystko ok, ale tobie zycze zdrowia, oraz tym skrytym szubrawcom przyznajacym poch..grrrr :k...... :k...... :k...... :co jest? :pala ...wały za ten shit.

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
634
Miasto
okolice internetu
270ad657c5294b5c9931ab52b86a4a66.jpg

A

Anonymous

programexe napisał:
Poczytaj facebuka Stonogi, stamtad wzialem ten filmik, ale widze, ze tu nic nie wiedza, dla smiechu dalem, ale tu sztywno i nudno jak nocy na wsi u generała SB.

Tobą się ktoś opiekuje w domu czy Ty jesteś w jakimś ośrodku- ze mna wszystko ok, ale tobie zycze zdrowia, oraz tym skrytym szubrawcom przyznajacym poch.. ...wały za ten shit.
Programexe-wiesz co ? Przeczytałem Twoją odpowiedź kilkukrotnie...i nic nie zrozumiałem :eek:.Moje pytanie nie było podyktowane jakąkolwiek formą złośliwości tylko : troską.
"żydzi przejęli wszędzie władzę","generał SB siedzi na wsi","tajne stowarzyszenia chcą zniszczyć świat" a "pod Warszawą wylądowali kosmici"...dziękuję...już wszystko wiem...i powiem Ci jedno : nie denerwuj się wszystko będzie dobrze :) ! Kosmici zabiorą żydów,generała z SB,tajne stowarzyszenia...i odlecą do innej galaktyki.

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7421
sprawa_sie_rypla.jpg

Do góry