Witajcie,
wczoraj czytałem artykuł na Sport.pl "TVP złożyło wniosek o koncesję dla kanału 4K. Ponad połowa meczów mundialu w tej rozdzielczości" "Technologia 4K oznacza, że ekrany wyposażone w tę funkcję mają prawie 4 tysiące pikseli" - to cytat z artykułu na stronie
a poniżej tekst komentującego: "To jakieś qreskie te 4K w wersji TVPiS, coś mi się wydaje że resztę pikseli Dojna Zmiana w premiach do Koryta+ wrzuciła"
ten komentarz rozbawił mnie do łez, takie babole w tekstach to chyba tylko w redakcji Sport.pl
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.