Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
443
giphy.gif

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44672
Miasto
Gdzieś w Polsce
#
" Podejrzewałam, że mąż mnie zdradza... Zajrzałam mu do auta i bingo- w schowku znalazłam opakowanie prezerwatyw a my ich przecież nie używamy bo jestem od niepamiętnych czasów na tabletkach... Opakowanie było otwarte, w środku brakowało z połowy sztuk z całego opakowania.. Postanowiłam się natychmiastowo zemścić na moim wiarołomnym mężu.... Jestem pielęgniarką, mam w domu cały arsenał igieł i strzykawek. W jedna z nich nabrałam sosu, który mój mąż przywiózł z USA - Tabasco to przy tym nic, uwierzcie mi na słowo.. Delikatnie ostrzyknęłam każdą prezerwatywę dziurawiąc tylko opakowanie - robiłam to dokładnie i metodycznie wpuściłam do środka ten zasrany ostry sos. I zgadnijcie co się stało... Jeszcze tego samego wieczoru przyleciała do mnie moja najlepsza wieloletnia przyjaciółka a zarazem najbliższa sąsiadka, z paniką w głosie, że chyba '' coś złapała'' i czy jako pielęgniarka nie mam jakiegoś środka łagodzącego na '' te sprawy'', BO JĄ PIECZE PSIOCHA a lekarz już nie przyjmuje a do rana wydrze ją sobie z korzeniami...
Powiedziałam jej że jestem tylko pielęgniarką nie ginekologiem i na te sprawy nic nie mam... A mój kochany mężuś... On spędził za to noc na kanapie, ''bo niby chce się wreszcie dobrze wyspać''- udawałam, że nie widzę jak drapie ptaka i z grymasem podnosi się z kanapy...
Nawet się zapytałam z troską w głosie..co się stało? Kto Ci zepsuł humor ? Odpowiedział że jest zmęczony..I musi się dobrze wyspać...
Kochani...zemsta czasami bywa słodka... A w tym przypadku piekąca
- I tak upiekłam dwie pieczenie na jednym ogniu. Dosłownie PIECZENIE. "

Do góry