S

spamtrash

W dawnych czasach ( i tu musze przeprosic Administracje) mowilo sie: obsral zbroje. Ale zeby az tak zeby pogotowie...
Moze cos sobie dopowiadam ale przed ocz moich niebieskich woadami obraz sie jawi: majty na szelkachz golfem i wali kloca tak intensywnie ze go zalewa i sie dusi...
Zawod ratownika ktory musi wykonac usta-usta powinien byc zwiazany z automatycznym nadaniem Virtuti Militari....

S

spamtrash

Rozrywka na weekendowy wieczor:
zalozyc konto na twitterze (jest kilka temporary emails ktore umozliwiaja zalozenie konta)
Zakladamy konto, logujemy sie i...
robimy w gronie znajomych zaklady: kolejka obejdzie stol czy
javier grillo-marxuach
@OKBJGM
zdazy nas zablokowac za stwierdzenie ze jest podswiadoma ciota ktorej jedyna mysla przewodnia jest wydymac Andzrzeja Sapkowskiego (i/lub jego przeslanie) za pomoca szowrunowania (nie mylic z np. sznurowaniem, temu panu buty i sliniak sznuruje niania, on jest szowruner) serialu Witcher.
Wiem, wiem, mozna zrobic watek i ankiete ale... ja leniwy jestem.
Hint: skrypt: zalozenie emila -> konta na iksie -> napisanie do jacviera grillo-anallo- costam zajmuje 22 sekundy. Jvierovi orallo-anallo zablokowanie konta zajmuje 34 sekundy wiec poki co gadzina (python) wygrywa z deklem.
xD

MLJ

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5445
Znowu niezidentyfikowane balony na niebie.. Amerykanie potwierdzają.:szok

pilne-amerykanski-astronauta-dick-hard-potwierdza-widzialem-balony-nie-z-tej-ziemi-lysy-z-brazzers.jpg

Do góry