Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
634
Miasto
okolice internetu
Kto zgadnie czyja to papuga?

Maszeruje jak Bąkiewicz, ale minę ma Kowalskiego zmiksowanego z Ozdobą

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12514
Miasto
Somewhere over the rainbow.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12514
Miasto
Jeśli masz co najmniej 18 lat i identyfikujesz się jako ciągnik bądź snopowiązałka to zapraszamy:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

S

spamtrash

Jeśli masz co najmniej 18 lat i identyfikujesz się jako ciągnik bądź snopowiązałka...
Ja akurat identyfikuje sie jako trafo sieciowo z 3 fazami zaimkow, wiec ktokolwiek sie do mnie odzywa - rydzykuje pozew o obraze i dyskryminacje (szanse na trafienie sa jak 1:50).
co jest od jakiegos czasu, kiedy oznajmilem to z kamienna, by nie rzec: stoicka paszcza - powodem blogoslawionej ciszy u mnie w biurze xD

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
634
Miasto
okolice internetu
Jeśli masz co najmniej 18 lat i identyfikujesz się jako ciągnik bądź snopowiązałka to zapraszamy:
Córka sołtysa z Wąchocka na ostatnim balu maskowym identyfikowała się z akumulatorem. Wszyscy balownicy płci męskiej ją całą noc ładowali. No i w Wąchocku nie ma już balów maskowych...

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12514
Miasto
Ja akurat identyfikuje sie jako trafo sieciowo z 3 fazami zaimkow, wiec ktokolwiek sie do mnie odzywa - rydzykuje pozew o obraze i dyskryminacje (szanse na trafienie sa jak 1:50).
co jest od jakiegos czasu, kiedy oznajmilem to z kamienna, by nie rzec: stoicka paszcza - powodem blogoslawionej ciszy u mnie w biurze xD

No wiesz, sam do tego doprowadziłeś. Gdybyś zachowała się inaczej to by teraz nie było problemu. Chciało to teraz ma :klawik

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12514
Miasto
Kod:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Fajne komentarze :sarkazm

Z początku były fajne jak im na wazelinę wpłacali albo ktoś dodał komentarz "Od Matiego i Anrzeja, tylko nie przewalcie na głupoty" :kwiczy2

Swoją drogą mają posłuch u swoich jak na planowane 32k miesięcznie zebrali 3k na jeden tylko miesiąc co stanowi 0% całości kwoty :sarkazm
W dodatku większość to wpłaty dla jaj :sarkazm

Do góry