Kolega mie nie wqwia.
Payslipa dostalem. £4560 podatku na kajakarzy Ryzego Sunaka przez kanal. Ja do nich chyba zaczne strzelac, amunicja mnie taniej wyjdzie.
UWAGA: Pilnie potrzebuje porady od czlonkow kol lowieckich: jak wyjasnic pomylke lodzi zblizajacej sie do brzegu z DZIKIEM?
EDIT: Nawiazalem kontakt z patrykiem, bo profil genrealnie ciekawy: dumny Ukrainiec w Polsce.
Anyway, typowe dla tejze nacji:
1. obiecal ze mi zerznie zone
2. Sie umyla
3. Mnie zablokowal...
no tak...
Ale jak wejdziecie na TG, to po 5-10 minutach Ukraincy serio zaczynaja: zerznalem twoja matke, ojciec mi ssal - nie wiem, jakas trauma z dziecinstwa?
ONZ serio powinno sie przyjrzec seksualnemu wykorzystaniu dzieci na ukrainie bo nie wiem co innego mogloby wywolac TAKA traume :|
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.