O ludziach mówi się …....podobni jak dwie krople wody,ale podobieństw można też doszukiwać się gdzie indziej .
Eminem:An Ostrich You Wouldn't Want To Mess With
/prezentując nie wiem czy nie naruszę czyjeś wrażliwości ? /jeżeli tak ,to proszę usunąć wideo -dziękuję /
Poniższe wideo należy potraktować w kategorii dokonań artystycznych .
Jest to praca Eadweard Muybridge : Nagie prawdy ,wyróżniona na Wystawie Sztuki w New York City 6-10 marca 2013
To co przedstawiam nie jest śmieszne ale raczej straszne .
Do Krakowa przyjechała wystawa "The Human Body Exhibition",która wszędzie wzbudzała wiele kontrowersji .
Jest to objazdowa ekspozycja 200 eksponatów - zakonserwowanych ciał lub pojedynczych narządów ludzkich. Organizator wystawy - czeski JVS Group - podkreśla edukacyjny charakter ekspozycji.
Myślę ,że wybrałam z całej ekspozycji najmniej obsceniczne zdjęcie modela .Niemniej wzbudza szalone emocje .
/Wystawę można oglądać od 11 marca w klubie Fabryka na Zabłociu w Krakowie./
zdjęcia z ekspozycji fot. Jacek Bednarczyk
Polska Lokalna.pl Małopolskie
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.