KonkursPZD 10-lecie PZD - Wygraj Malwarebytes Premium (Lifetime)

Status
Zamknięty.

zalko

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Może już koniec konkursu lub nie...ale napiszę, bo miałem wersję próbną i spodobała mi się (polowałem na nią))). Ten program dosłownie wydłubał mi wirusa z systemu, gdzie nic innego nie pomogło. Wiem,że warto mieć takie zabezpieczenie pomimo posiadania oprogramowania antywirusowego. To istny spec więc byłoby przemiłym gestem posiadanie go w takiej odsłonie. Dodatkowo program firmy Marcina BRAWO...cóż więcej chcieć...Tylko licencji ))

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29972
Miasto
Trololololo
Może już koniec konkursu lub nie...ale napiszę, bo miałem wersję próbną i spodobała mi się (polowałem na nią))). Ten program dosłownie wydłubał mi wirusa z systemu, gdzie nic innego nie pomogło. Wiem,że warto mieć takie zabezpieczenie pomimo posiadania oprogramowania antywirusowego. To istny spec więc byłoby przemiłym gestem posiadanie go w takiej odsłonie. Dodatkowo program firmy Marcina BRAWO...cóż więcej chcieć...Tylko licencji ))

Polowałeś na wersję próbną :scratch

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29972
Miasto
Trololololo
Zbędne posty skasowane.Jeśli jest napisane "1.Napisz w kilku zdaniach dlaczego chcesz wygrać Malwarebytes Premium" to piszemy kilka zdań a nie kilka słów :zgon.

Wykasowałem posty / wpisy konkursowe użytkowników typu - biere, biere, biere oraz daj, daj, daj - :foch
Profile oczywiście sprawdziłem :klawik.

Ostatnia edycja:

Niejaki

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1526
Nigdy jeszcze nie używałem Malwarebytes i chętnie spróbuję bo ma dobrą reputację na forum i nieźle wypada w rankingach.
Ciekawi mnie czy jest w stu procentach 64 bitowy. Lubię bezpieczne komputery.
O ile się nie spóźniłem liczę na wygraną.

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56075
Malwarebytes to bardzo dobry skaner różnego rodzaju złośliwego oprogramowania. Jego plusem jest, że może działać podczas pracy innego oprogramowania AV i stanowić jego uzupełnienie. Co ważne, jest łatwy w użyciu, ma harmonogram zadań. Jednym słowem, warto mieć taki program na swoim komputerze. Dlatego dopisuję się do startujących w konkursie.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
page-4

nuk7IhF.jpg

@mavio , @Artur , @yzrej , @Overlord @vitio , @dinosaur07 , @zmij , @wacek_1984 , @Mohammad.poorya , @fresta .

Wszyscy zwycięzcy mają 48 godzin na potwierdzenie wygranej do mnie na PW

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Do góry