25 najlepszych sposobów na tworzenie zrzutów witryny

Status
Zamknięty.
S

spamtrash

@Lucca: przestan prosze...:jaranko
Polecanie oprogramowania (ktore jest linkowane w tym artykule i innych ktre ostatnio polecasz) ma 7 (slownie: SIEDEM) lat.
Pomijajac fakt ze losowy user natknie sie na (pierwsza z polecanych w cytowanym artykule) wtyczke do FF ktora wymaga od niego zaladowania starej dziurawej (lub majacej LTS) wersji albo na wtyczki ktore zmienily nazwe (pozycja 2 z polecanego przez Ciebie artykulu), to niektore zostaly porzucone ponad 8 (OSIEM) lat temu (pozycja 1 z arytkulu).

Zapytam tak: czy Ty uzywasz Office 97 do codziennej pracy z dokumentami, majac swiadomosc ile dziur/niezalatanych podatnosci sie w nich kryje?
Czy laczysz sie z siecia z poziomu Win 95/98?

Nie? to czemu polecasz to innym?

Zeby nie byc goloslownym: ieSnapshotter zostal PORZUCONY w 2007 roku, i jest kompatybilny z Win Vista/XP max....matko...

Lucca

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1279
Miasto
Kraków
@Lucca: przestan prosze...:jaranko
Polecanie oprogramowania (ktore jest linkowane w tym artykule i innych ktre ostatnio polecasz) ma 7 (slownie: SIEDEM) lat.
Pomijajac fakt ze losowy user natknie sie na (pierwsza z polecanych w cytowanym artykule) wtyczke do FF ktora wymaga od niego zaladowania starej dziurawej (lub majacej LTS) wersji albo na wtyczki ktore zmienily nazwe (pozycja 2 z polecanego przez Ciebie artykulu), to niektore zostaly porzucone ponad 8 (OSIEM) lat temu (pozycja 1 z arytkulu).

Zapytam tak: czy Ty uzywasz Office 97 do codziennej pracy z dokumentami, majac swiadomosc ile dziur/niezalatanych podatnosci sie w nich kryje?
Czy laczysz sie z siecia z poziomu Win 95/98?

Nie? to czemu polecasz to innym?

Zeby nie byc goloslownym: ieSnapshotter zostal PORZUCONY w 2007 roku, i jest kompatybilny z Win Vista/XP max....matko...

Dziękuję Ci za twoje niezwykle trafne uwagi ,niemniej nie każdy na tym forum jest takim niezwykłym erudytą informatycznym jak Ty ,omnibusem od każdych zagadnień .

Uważam też ,że nie doczytałeś tematu do końca i pominąłeś temat -usług internetowych . Przytaczając obcy linki w jakimś temacie – uważam ,że nie można go „redagować”.:szok

Niemniej rolą moderatorów i administratorów na tym zacnym forum jest kasowanie szkodliwych lub nic nie znaczących tematów.

Pozdrawiam i życzę w dalszym ciągu „tropienia” rażących błędów w zamieszczanych przeze mnie tematach .:zawsty

S

spamtrash

Przytaczając obcy linki w jakimś temacie – uważam ,że nie można go „redagować”.:szok

Pozdrawiam i życzę w dalszym ciągu „tropienia” rażących błędów w zamieszczanych przeze mnie tematach .:zawsty

Nie ma problemu, polecam sie na przyszlosc. moge tylko dodac do tematu ze moze zamiast umieszczac cos tak archaicznego, poszukaj czegos nowszego?
Krotkie szukanie w Google i masz zamiast 8letniego wykopaliska cos przynajmniej poltorarocznego, np:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

czy roczny:

Natomiast ja osobiscie nie uwazam aby Twoj post byl nic nie znaczacy, gdyz ilustruje znakomicie rozwoj i historie oprogramowania i uslug sieciowych na przestrzeni ostatnich 10lat.

PS: odwiedziles te "zapomniane" przeze mnie uslugi internetowe? Mnie osobiscie urzekla wiadomosc na

strona
tez zreszta powala bogactwem funkcji i mozliwosci...

Lucca

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1279
Miasto
Kraków
Nie ma problemu, polecam sie na przyszlosc. moge tylko dodac do tematu ze moze zamiast umieszczac cos tak archaicznego, poszukaj czegos nowszego?
Krotkie szukanie w Google i masz zamiast 8letniego wykopaliska cos przynajmniej poltorarocznego, np:

czy roczny:

Natomiast ja osobiscie nie uwazam aby Twoj post byl nic nie znaczacy, gdyz ilustruje znakomicie rozwoj i historie oprogramowania i uslug sieciowych na przestrzeni ostatnich 10lat.

PS: odwiedziles te "zapomniane" przeze mnie uslugi internetowe? Mnie osobiscie urzekla wiadomosc na

strona
tez zreszta powala bogactwem funkcji i mozliwosci...
Tak udało Ci się znaleźć stronę która już nie funkcjonuje .Takie działania ,którzy wszyscy teraz skutecznie uprawiają na każdym kroku nazywa się m.............cja .Niemniej bardzo dziękuję za Twoje uwagi i pozdrawiam serdecznie .

S

spamtrash

Takie działania ,którzy wszyscy teraz skutecznie uprawiają na każdym kroku nazywa się m.............cja .

Fascynuje mnie bardzo uzasadnienie dlaczego uwazasz ze to manipulacja? z Twoich postow wynika ze jestes/starasz sie byc mniej wiecej na biezaco, wiec wyjasnij mi prosze dlaczego innym polecasz uzywanie nierozwijanych od lat programow czy serwisow internetowych, ktore sila rzeczy po prostu stwarzaja niebezpieczenstwo przez ilosc dziur w nich zawartych?

Dlaczego stosujesz podwojne standardy (no chyba ze sam uzywasz Windowsa XP na maszynie z Pentium 4, do codziennej pracy stosujesz Office 2007, a zabezpieczasz sie oryginalnym (nie odnowionym) mks-virem?

Tak wiec prosilbym o wyjasnienie dlaczego uwazasz ze moje podkreslenie ze sila rzeczy artykul napisany 7lat temu:
a) NIE zawiera niczego co zostalo ulepszone/poprawione po dacie publikacji;
b) zawiera odnosniki do nieistniejacych linkow i programow
jest manipulacja?

Co prawda w sumie lepsze to niz walniecie wprost ze jestem zdradziecka morda, gorszy sort a moje posty to bezpardonowy atak na wartosci chrzescijansko-narodowe, ale pomimo tego bardzo mnie ciekawi uzasadnienie logiczne...

Lucca

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1279
Miasto
Kraków
Fascynuje mnie bardzo uzasadnienie dlaczego uwazasz ze to manipulacja? z Twoich postow wynika ze jestes/starasz sie byc mniej wiecej na biezaco, wiec wyjasnij mi prosze dlaczego innym polecasz uzywanie nierozwijanych od lat programow czy serwisow internetowych, ktore sila rzeczy po prostu stwarzaja niebezpieczenstwo przez ilosc dziur w nich zawartych?

Dlaczego stosujesz podwojne standardy (no chyba ze sam uzywasz Windowsa XP na maszynie z Pentium 4, do codziennej pracy stosujesz Office 2007, a zabezpieczasz sie oryginalnym (nie odnowionym) mks-virem?

Tak wiec prosilbym o wyjasnienie dlaczego uwazasz ze moje podkreslenie ze sila rzeczy artykul napisany 7lat temu:
a) NIE zawiera niczego co zostalo ulepszone/poprawione po dacie publikacji;
b) zawiera odnosniki do nieistniejacych linkow i programow
jest manipulacja?

Co prawda w sumie lepsze to niz walniecie wprost ze jestem zdradziecka morda, gorszy sort a moje posty to bezpardonowy atak na wartosci chrzescijansko-narodowe, ale pomimo tego bardzo mnie ciekawi uzasadnienie logiczne...

Nie umniejszając Twoich niezwykłych kompetencji w tematach informatycznych ,uważam ,że szkoda Twojego i mojego czasu na wyjaśnienia powyższych kwestii ,bo to będzie piłeczka odbijana bez końca ,nawet aut tu nie pomoże, A życie ucieka koło nas . I to wszystko w tym temacie .Pozdrawiam i życzę miłego dnia

Status
Zamknięty.
Do góry