3DPageFlip PDF Editor za darmo !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30890
Miasto
Trololololo
3DPageFlip PDF Editor to kompletny zestaw narzędzi przeznaczonych do edycji i rozmieszczania stron w plikach PDF.Program pozwala wstawiać, klonować, wyodrębnić, zastąpić, usuwać, obracać, zmieniać kolejność stron, dodać zabezpieczenia, zakładki, znak wodny, linki, załączniki, edytować znaczniki tekstowe, komentarze i wiele więcej. 3DPageFlip PDF Editor nie wymaga Adobe Acrobat i tworzy dokumenty zgodne z Adobe Acrobat Reader w wersji 5 lub nowszej.

3DPageFlip PDF Editor zapewnia tworzenie wysokiej jakości plików PDF, program posiada interfejs w języku angielskim.
http://programyzadarmo.net.pl/goto/172783

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Pozwolę sobie zwrócić uwagę na jeden fakt... nie wiem na ile jest to niebezpieczne, ale jeden z komentarzy pokazuje, że istnieje ryzyko uszkodzenia danych
PAY ATTENTION!

With this I’ve deleted my harddisk in seconds!!!!

What happens:
After installation I tried to open a PDF from my special Dokument-Hard-Disk-Partition (d:\). The program gets hanging (no response). So after 1 Minute I terminated this process with Taskmanager (WIN7-64bit).
After that – 95% from my Dokument-HD-Partition was erased!!!!!!!!!!!
I dont know why – but the last 5% shows me that all empty leaved folders has a changing-Date from that exact today-time when I tried this program.

Ja osobiście instalowałem wersję ściągniętą bezpośrednio od producenta podając klucz który Ola wyciągnęła z instalki GOTD. Instalowałem w środowisku Sandboxie i również program mi nie otworzył pliku pdf, tylko dostał permanentnego zwisa... jakby to się skończyło w rzeczywistym systemie, nie wiem... w razie czego proponuję zwrócić uwagę na ten fakt.

Do góry