50% zniżki na AppGuard

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
54461
maik76 napisał:
kurczę a ja wysłałem już drugiego maila jednego wczoraj i jednego dziś i jak na razie nic. :ireful
Może ktoś jeden kuponik odstąpi?Zależy mi na kupnie appguarda.
A jak by do mnie przyszła odpowiedz to ja odstąpię swój.
Zobacz czy nie masz w spamie .... :jezyk

maik76

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
No co ty :co jest? Patrzyłem na razie cisza.

Edit...
OK appguard Już kupiony :yahoo
Ja dostałem najpierw taki oto email
Hello, Michal,
We will provide you with a coupon for 50% off, since we have a few available; please help spread the word about AppGuard. Thank you.
No i odpisałem im że oczywiscie powiadomię znajomych itd itp i że czekam na kupon no i w drugim mailu go dostałem.Także u mnie ta procedura wyglądała właśnie tak :yahoo
Apropos cierpliwość jest cnotą :papież

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
maik76 napisał:
kurczę a ja wysłałem już drugiego maila jednego wczoraj i jednego dziś i jak na razie nic. :ireful
pisz na ten adres

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Na 100% dostaniesz odp.

virophage

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Pomorze
HrabiaDracula napisał:
maik76 napisał:
pisz na ten adres

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Na 100% dostaniesz odp.

Zgadza się po wysłaniu wiadomości z tego maila , po godzinie dostałem zniżkę 50 % na AppGuarda ; )
Dzięki HrabiaDracula : )
ps .
Jeśli chodzi o kartę kredytowa nie ma co się bać , przecież w Paypalu też wpisujesz dane z plastiku : )

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas
Ja jeszcze nie kupiłem bo czekam od wczoraj na doładowanie konta PayPala. :facepalm Nieźle kręcą wałki na przetrzymywaniu kasy bo na pewno ją już mają. :pala

virophage

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Pomorze
Bizon napisał:
Ja jeszcze nie kupiłem bo czekam od wczoraj na doładowanie konta PayPala. :facepalm Nieźle kręcą wałki na przetrzymywaniu kasy bo na pewno ją już mają. :pala

Ja płaciłem kartą i po chwili miałem licencje , PayPala tez mam ale plastikiem widać szybciej : )

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
54461
Bizon napisał:
A potwierdziłeś maila którego dostałeś Palpal z doładowaniem....

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30414
Miasto
Trololololo
xsZgfkS.jpg

wpisujesz swój kupon klikasz dalej na aktualizuj kupon cena zjeżdża o połowę :yes master :mistrzunio

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Bizon napisał:

20 minut z banku trwał przelew. Dzięki Bizon za info o zniżce.
Natomiast Oxy, to powinien od nich dostać pakiet licek na konkursy, bo tu dobrą robotę wykonuje jako support oraz nieźle z Hornetem spopularyzowali ten produkt :ok.

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas
Dzisiaj pewnie kasa się pokaże na koncie i w końcu dokonam zakupu. :yhy
Kupować, kupować, póki zniżkę dają i używać na zdrowie, bo sofcik wyśmienity! :mistrzunio
Oczywiście propagowanie tego programu na forum to osobny temat i chapeau bas dla wszystkich z OXYM na czele za to. :england
Ja np. jechałem na Kasperczaku od 2008 roku i w sumie byłem zadowolony. Tragedii z przymulaniem kompa nie było (poza oczywiście skanem) ale od paru miesięcy miałem problemy podczas odpalania - wyj...ło mi blue screeny, kombinowałem z jakiej przyczyny i wszystko wskazywało na sterownik karty graficznej, chociaż tak do końca nie byłem co do tego przekonany.
Kiedy w końcu zdecydowałem się przejść na AG i wypieprzyłem kacapa w kosmos, problem zniknął a komp śmiga lekko i przyjemnie, więc lickę na drugiego lapa kupuję bez zastanowienia. :yes master
Poza tym soft prawie bezobsługowy i nie sprawi nawet laikowi problemu no i pora pogadać z producentem o spolszczeniu. :hippie :klawik.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Dzisiaj pewnie kasa się pokaże na koncie i w końcu dokonam zakupu. :yhy
dałeś przelew błyskawiczny ??

Poza tym soft prawie bezobsługowy i nie sprawi nawet laikowi problemu no i pora pogadać z producentem o spolszczeniu.
popieram,zapytanie poszło do supportu :)
odp
I am sorry, but it will only be in English. We are a small company and do
not have any other languages available.
:(

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas
Licka już zakupiona. :mistrzunio
Wyszło 12 €, czyli prawie 52 zeta. :yes master
Wychodzi na to, że każdy dostaje inny kod, bo mój jest już nieważny. :płacz

Co do spolszczenia to nie zwalaj tego na nich, :nea sami musimy to zrobić, zapytałem czy chcą, żeby im to wykonać, zobaczymy co odpiszą.

Do góry