#8# Konkurs świąteczny – Keriver 1-Click Restore Pro 2

Status
Zamknięty.

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Ss2tE.jpg

Dziś prezentem są 3 icencje do programu Keriver 1-click Restore Pro 2

Zasady :

Napisz dlaczego chciał byś wygrać program Keriver 1-click Restore Pro 2 ?
Prosze o uzasadnienie, o wygranej tym razem zadecyduje oryginalny komentarz :)
Rozwiązanie konkursu odbędzie sie jutro o godzinie 21:00
Wtedy też zostanie ogłoszony nasz ostatni konkurs.

POWODZENIA !

alinek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
122
Śledzę temat tego programu od chwili pojawienia się na forum i czekałem na ten konkursik :) Program nowy, nie rozrośnięty do zbędnych funkcji, których się nawet nigdy nie użyje, prosta obsługa i co najważniejsze w naszym PL - niedawno przetłumaczonym. Kopia systemu zajmuje mniej miejsca jak u konkurencji, kopię można wykonać na zewnętrznych nośnikach, możliwość odtworzenia systemu po awarii, a nawet przypadkowym ;) formacie z ekranu startowego, migawki systemu w wybranej lokalizacji.
Z wielką chęcią wykorzystam ten program na swoim komputerze.
Dziękuję za konkurs.

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Hi Naits,
Thanks for this giveaway opportunity.
I would like to win Keriver 1-click Restore Pro for the following reasons, as u r aware that I'm buying a new laptop...so have to be extra cautious.

1. Back up the operating system while you are using it.
2. Making incremental or differential backups
3. Choose whichever snapshot to revert your system to.
4. Ability to recover individual files from snapshots.
5. Works even in recovery mode, when everything is Dead.

The new version 2.1 was released recently on December 2nd, 2010.

Also please note that the developer is offering a Christmas special 40% off coupon (HEZH-OTI1-SALE) valid from 12/20/2010 to 1/6/2011.

Please count me in.

Thanks,
Grr

K2o

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Z opisu wynika, że jest to prosty i skuteczny program do wykonywania kopii zapasowych systemu operacyjnego oraz do jego odzyskiwania w razie awarii, a ja właśnie poszukuję takiego programu.

stefek

Wygadany
Reakcje/Polubienia
22
Witam bardzo przydał by mi się program tego typu ,gdzie w prosty sposób i bardzo szybko
można przywrócić system do poprzedniego stanu.Dość często instaluje wszelkiego rodzaju
programy zabezpieczające a póżniej zdarzają się problemy dlatego właśnie przydałby mi się ten program.
(a poza tym mam jutro imieniny może się poszczęści)

0

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Słyszałem wiele opinii na temat tego programu - wszystkie w superlatywach, więc chętnie osobiście poznam ten program jeśli...

Obecnie korzystam z "Acronis True Image Personal" ...troszkę okrojonej wersji.

Camel1965

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
37030
Moja córeczka bardzo lubi grać w gry online i z tego powodu miałem już problemy w postaci zainfekowania systemu,niejednokrotnie kończyło się na reinstalacji a więc utrata danych i zszarpane nerwy.Sądzę że ten program pozwoliłby raz na zawsze rozwiązać mój problem.

johnd

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
thanks.
Please count me so as to help me make backup of the OS.

john d

KAMA3

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Czekałem na taki konkurs, i jeszcze do tego taki świetny program jakim jest Keriver 1-Click Restore. Wygrać licencje na niego to po prostu idealny prezent na święta. Do tego jest to wersja pełna PRO która zawiera dużo więcej opcji w odróżnieniu do wersji darmowej. Używałem darmowej wersji pewnien czas ale ma ona jedynie możliwość wykonywania snapshotów oraz potem przywracanie ich z konsoli odzyskiwania. Jedyny plus darmowej wersji jest taki że wykonany snapshot możemy zapisać na osobnej partycji. Tak więc nasze systemowe C: nie będzie niczym zaśmiecone. Obecnie testuje wersje PRO pozostało mi kilka dni triala i jestem pod wrażeniem możliwości tego programiku. Jest on bardzo lekki, mały bez zbędnych wodotrysków ale robi to co trzeba. Kiedyś miałem chwile Acronisa True Image który przeraził mnie ilością opcji. Robił to samo ale czy potrzeba takiego kombajnu do wykonania kopii systemu? Jak widać NIE co udowodnił Keriver. Wersja PRO posiada dodatkowo ikone w pasku zadań z której możemy uruchomić podręczne menu, do tego świetną opcją w PRO jest zamontowanie snapshota jako dysk. Bez problemu możemy wtedy skopiować sobie co potrzebujemy lub podejrzeć czy mamy tam co potrzebne przed przywracaniem. Dodatkowo możliwość ustawienia snapów automatycznych. Jednym słowem chciałbym go wygrać.

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
A ja się piszę na ten sofcik z dwóch powodów 1-program ten nie potrzebuje płyty startowej co dla komputera przenośnego jest bardzo istotne. 2- jest w polskiej wersji językowej co ma nie bagatelne znaczenie dla osób słabo, lub nie znających języka angielskiego.

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
62
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Poszukuję programu tego typu. Ostatnio testowałem Acronisa lecz niestety jest płatny. Z opisu wnioskuje że to coś dla mnie - prostota i skuteczność. Na początek zacznę test od wersji trial.

NiceTake

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Wow! Cool Giveaway Naits,
Please count me in for Keriver 1-click Restore Pro 2 giveaway.
I would like win a license because its much easier to create snapshots of the entire hard-disk within a matter of minutes with options of Baseline,Incremental and Differential type backup.
Hoping win this one.

Regards

Coast32

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Hello There,

Please count me in for this Keriver 1-click restore giveaway. :D
I need incremental and differential backup software for my old system to backup all important data :D

Thank you for the giveaway.

Banito

Świeżak
Reakcje/Polubienia
2
Jestem bardzo zainteresowany programem; Mam już dość ciągłych reinstalacji systemu, formatowania dysku i tracenia przez to czasu ...

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Miało być ładnie nawet wiersz próbowałem ułożyć. Ale z braku czasu, który pochłonęły świąteczne porządki wyszedł mizerny hmmm nawet nie wiem czy to wierszem można nazwać chyba że białym bez rymów. Ale do rzeczy:

Dlaczego Keriver Image chcę?
Bo jest świetny? Nie to banalne.
Bo tworzy kopię na innej partycji?
No tego argumentu odrzucić już nie mogę.
Bo Oxy zrobił fajne tłumaczenie?
Możliwe, że też to ma znaczenie
choć pewnie nie największe.
A dlaczego gram o wersję PRO

hmm
Dlatego że we free nie mogę zrobić kopii przyrostowej.
A w Pro nawet mogę sobie podejrzeć czy wszystko jest w kopii
a nawet wyciągnąć co potrzeba
no i te Snapy automatyczne.
Keriver to nie kombajn jak Acronis True Image
ale za to ma wszystko co potrzebne i nawet na starego kompa się nada :)

Status
Zamknięty.
Do góry