ABBYY Screenshot Reader?

d0r0t@

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
42
No u mnie ewidentnie to narzędzie jest zepsute, a ja już wcześniej odinstalowałam ten głupi sklep MS i wyłączyłam związane z nim usługi i nie chcę być na laptopie zalogowana do konta MS, to sobie chyba daruję sprawdzanie go

al

Marszałek Forum
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
11946
Miasto
Somewhere over the rainbow.
No u mnie ewidentnie to narzędzie jest zepsute, a ja już wcześniej odinstalowałam ten głupi sklep MS i wyłączyłam związane z nim usługi i nie chcę być na laptopie zalogowana do konta MS, to sobie chyba daruję sprawdzanie go

Czyli sama je sobie popsułaś.

al

Marszałek Forum
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
11946
Miasto
Somewhere over the rainbow.

d0r0t@

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
42
Nie wiem co się stało, może to nawiedzony Windows Defender usunął, ale chciałam dziś zrobić zrzut ABBYY i wyświetla mi się komunikat:
c:\users\toshiba\abbyy screenshot reader\English.amt nie został znaleziony.
Rzeczywiście w tej lokalizacji nie ma żadnego pliku z rozszerzeniem AMT, za to jest English.amd.
Mam instalator, ale nie ma tam opcji "napraw" :( Czy muszę go całkiem przeinstalować, czy może da się ten pliczek skądś pobrać?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28843
Miasto
Trololololo
Nie wiem co się stało, może to nawiedzony Windows Defender usunął, ale chciałam dziś zrobić zrzut ABBYY i wyświetla mi się komunikat:
Rzeczywiście w tej lokalizacji nie ma żadnego pliku z rozszerzeniem AMT, za to jest English.amd.
Mam instalator, ale nie ma tam opcji "napraw" :( Czy muszę go całkiem przeinstalować, czy może da się ten pliczek skądś pobrać?
Samo nic się nie pozmieniało, jeśli podejrzewasz Defendera to latwo można sprawdzić co zablokował i można to przywrócić.

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4402
Miasto
Polska

są takowe

zuI3NYl.jpeg

mało tego, bywa tak, że brak jakiegokolwiek powoduje niemożność uruchomienia programu

d0r0t@

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
42
Samo nic się nie pozmieniało, jeśli podejrzewasz Defendera to latwo można sprawdzić co zablokował i można to przywrócić
Nawet nie wiem, kiedy się to stało, bo nie używałam ABBYY od dłuższego czasu. Podejrzewam Defendera, bo dziś usunął mi inne pliki, a przecież nie wyparowały same z siebie.
W jaki sposób można to sprawdzić?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28843
Miasto
Trololololo
Nawet nie wiem, kiedy się to stało, bo nie używałam ABBYY od dłuższego czasu. Podejrzewam Defendera, bo dziś usunął mi inne pliki, a przecież nie wyparowały same z siebie.
W jaki sposób można to sprawdzić?
- Ochrona przed wirusami i zagrożeniami - i tam wybierasz - Historia ochrony -

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28843
Miasto
Trololololo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28843
Miasto
Trololololo
To w takim razie co, tak sobie po prostu postanowiły zniknąć? Na pewno istniały, bo program po zainstalowaniu działał prawidłowo, a teraz w ogóle nie miałam żadnych plików AMT w tym folderze
Podejrzewasz że to Defender i nic więcej, może używasz jakiegoś czyścika i np: czyścik skasował.

Do góry