Narzędzia abylon FILECOPY za darmo

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
41831
Miasto
Gdzieś w Polsce
filecopy_box_medium-200x256.png
abylon FILECOPY v2021.4 lifetime
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Kopiuje i synchronizuje pliki bezpośrednio jako wtyczka Eksploratora plików szybko i łatwo do katalogu docelowego
Funkcje
-Korzystanie ze schowka Windows
-Zoptymalizowane i bezpieczne kopiowanie plików, nawet dla dużych ilości danych
-Tworzenie kopii zapasowych i synchronizacja plików na podstawie zawartości plików
-Jeśli nazwy plików lub folderów zostaną zmienione, zostaną one zmienione i nie zostaną skopiowane
-Kopiowanie i nadpisywanie używanych plików
-Kopiowanie z uprawnieniami administratora i bez nich
-Proste wyszukiwanie plików i zawartości plików
Synchronizator plików Kopiuj i synchronizuj dane z rozszerzeniem
Eksplorator plików
Oprogramowanie abylon FILECOPY to rozszerzenie dla Eksploratora plików Windows. Za pomocą prawego przycisku myszy listy plików menu można skopiować ze schowka do katalogu docelowego. W ten sposób kopiowane są tylko te pliki, których zawartość uległa zmianie. Jest to nawet niezależne od nazwy pliku, ponieważ nazwy tych plików są po prostu zmieniane. Zwłaszcza w przypadku dużych ilości danych daje to ogromną oszczędność czasu. Dalsze zalety to nadpisywanie używanych plików i opcjonalne wykonanie procesu kopiowania z uprawnieniami administratora. Dalsze opcje to synchronizacja katalogów lub proste wyszukiwanie plików lub zawartości plików.

pobieranie

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56070
Abylon FILECOPY 2021 lifetime
Trzeba sprawdzać, bo nie zawsze instalator od producenta zadziała.

ATTENTION: This registration data is only valid for the covermount setup you received from the source as download or DVD! A use for the official setups from our company homepage is not possible!

0.jpg

Tu jest prawidłowy instalator

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56070
Używając strony rejestracyjnej z ostatniej promocji chciałem sobie dzisiaj zrobić kilka kluczy dla różnych danych (name, emai). Jak pomyślałem tak zrobiłem. Jakież było moje zdziwienie, kiedy zobaczyłem że klucze się niczym nie różnią :lupa W takim razie można to opublikować wszem i wobec:

Do góry