ACPSoft PDF Converter za darmo !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30892
Miasto
Trololololo
ACPSoft PDF Converter – to proste w obsłudze narzędzie które pozwala konwertować dokumenty do różnych formatów. Pracuje głównie z plikami PDF i obsługuje konwersję ich do DOC, HTML, TXT itp.

Program rozpoznaje wiele różnych czcionek i pozwala na dodawanie znaków wodnych do konwertowanych dokumentów PDF. Obsługuje również dodawanie nagłówków i stopek. Przekonwertowane pliki mogą być edytowane.
http://programyzadarmo.net.pl/goto/173709

Bronco

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
13

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Wg tego, co napisał producent na powyższej stronie, otrzymujemy licencję na 1 rok, która jest warta $49.95.

Na powyższej stronie promocyjnej napisano tak:

„To purchase an unlimited personal license with a 70% discount please follow this direct link”
„W celu zakupienia licencji osobistej bez żadnych ograniczeń z 70% upustem proszę przejść w to miejsce - link”, czyli chodzi o ten link:

Jeśli więc chcemy mieć program bez ograniczeń czasowych, to musimy wydać: $29.99 (i to w promocji).
Nie, żebym się czepiał, ale... :szydera

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Bronco napisał:

Wg tego, co napisał producent na powyższej stronie, otrzymujemy licencję na 1 rok, która jest warta $49.95.

Na powyższej stronie promocyjnej napisano tak:

„To purchase an unlimited personal license with a 70% discount please follow this direct link”
„W celu zakupienia licencji osobistej bez żadnych ograniczeń z 70% upustem proszę przejść w to miejsce - link”, czyli chodzi o ten link:

Jeśli więc chcemy mieć program bez ograniczeń czasowych, to musimy wydać: $29.99 (i to w promocji).
Nie, żebym się czepiał, ale... :szydera

Ja po aktywacji mam tak:
65290929450732374766.jpg

czyli więcej niż rok ;)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30892
Miasto
Trololololo
to chyba wszystkie aktywacje zgarnąłeś :p

Bronco

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
13
@Decimus - nie twierdziłem, że mam rację, tylko wnioskowałem wg tego, co napisali na tej stronie:

„W celu zakupienia licencji osobistej bez żadnych ograniczeń z 70% upustem proszę przejść w to miejsce - link”

Widać, że nie są zbyt konsekwentni, co w tym przypadku jest dla nas dobre :) .
Przy okazji dzięki Tobie dowiedziałem się, że jednak „gra jest warta świeczki” :hi .

Do góry