Acronis - montowanie obrazu

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
remool napisał:
Jak to się ma do win 8.1 to nie wiem bo nie używam....spróbuj taki myk, wyłącz AppGuarda i ubij jego procesy ( żeby mieć pewność, ze to nie on ) i rozpocznij montowanie :scratch zawsze możesz też przeinstalować acronisa
można jaśniej Exit Gui -tak a procesy to AppGuardAgent i AppGuardGui ??

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
fluid napisał:
spróbuj z pre-install program może coś poszło nie tak przy instalacji a jak to nie pomoże to tylko the fresh copy of windows system może temu zaradzić

tzn deinstalacja za pomocą TU i nowa instalacja, nie ma opcji napraw :scratch

format o nie

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47
dokładnie format i to bez bajerów wtedy :wariat tu na forum to ci nikt nie dojdzie gdzie jest błąd zresztą nawet u ciebie to szkoda fatygi lepiej na nowo system postawić :chory

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
fluid napisał:
dokładnie format i to bez bajerów wtedy :wariat tu na forum to ci nikt nie dojdzie gdzie jest błąd zresztą nawet u ciebie to szkoda fatygi lepiej na nowo system postawić :chory

super, nie po to poszedłem na wymianę ,żeby zdobyć Acronisa, żeby stawiać system na nowo /miesiąc temu był format
aha przypomniała się mi jedna rzecz, jak zamknąłem proces Acronisa i robiłem restart lapka mialem takie krótkie info nie pamiętam całośći ale było virtualization

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47
przez miesiąc to mogłeś tam tyle rzeczy pozmieniać za nawet sam o tym nie wiesz a wystarczy jedna zecz i juz nie dziala a my z forum to nawet nie wiemy coś ty tam narobił :yhy

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
fluid napisał:
przez miesiąc to mogłeś tam tyle rzeczy pozmieniać za nawet sam o tym nie wiesz a wystarczy jedna zecz i juz nie dziala a my z forum to nawet nie wiemy coś ty tam narobił :yhy

chyba nic ,zainstalowałem TU HMP i tyle,korzystałem z neta
aha robiłem defragmentację

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47
andyxa napisał:
fluid napisał:

chyba nic ,zainstalowałem TU HMP i tyle,korzystałem z neta
aha robiłem defragmentację

poszukaj może program ma logi txt to wtedy coś pomoże w zasadzie to powinno działać z buta

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
aha przypomniała się mi jedna rzecz, jak zamknąłem proces Acronisa i robiłem restart lapka mialem takie krótkie info nie pamiętam całośći ale było virtualization
zobacz w usługach systemowych czy wszystkie z acronis w nazwie są uruchomione i startują razem z systemem

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
remool napisał:
zobacz w usługach systemowych czy wszystkie z acronis w nazwie są uruchomione i startują razem z systemem

w usługach mam wsio uruchomione są to Acronis schleduler 2 service, nonstop backup, sync agent
a nie powiniem byc Tib mounter ten jest w procesach

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Dobra, wyłącz konsolę (Managera) i spróbuj wtedy zamontować obraz.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Masz włączoną konsolkę startową, prawda? Dezaktywuj ją w narzędziach

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Manila napisał:

Acronisa nie uruchamiałem, tylko mi się tu nie śmiać :dziwak
podobno tego u mnie brak
TimeounterMonitor.exe

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47
andyxa napisał:
Manila napisał:

Acronisa nie uruchamiałem, tylko mi się tu nie śmiać :dziwak
podobno tego u mnie brak
TimeounterMonitor.exe

TimecounterMonitor.exe :jezyk

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
a może w wersji 2014 jest inaczej :wariat ,
taka ciekawostka
jak wejdę we właściwości tej kopii, jest ustawione otwieranie za pomocą eksplorator windows,no i otworzyłem i pokazało kopia - później tylko albo otwórz lub przeglądaj,dalej nie wchodziłem nie chcę narobić szkód, jednak się skusiłem, wiem co tam jest :dziwak
to już sobie odpuszczam,chciałbym tylko miec pewność czy nie będzie kabaretu z przywróceniem tej kopii/sprawdzona jest :ok to by mi wystarczyło

Do góry