Acronis True Image 2011

Status
Zamknięty.

anessal

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Skierniewice
Hi.
I had Acronis 2008 (Windows XP) , the programme came true very well , now I have Windows 7 64bit , Acronis 2011 would be ideal , winning this programme I would be really happy .

paf

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Hi caxton, thanks a lot for this generous giveaway :). Currently I'm using Easeus ToDo Backup. The reason to want Acronis is because everybody says it's the best backup solution, the most complete and reliable. Thanks in advance.

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Też chcę go mieć, dla mnie jest on niezastąpiony.
Obecnie używam starszej wersji i lekko ograniczonej.

Cheers :)

gjon

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
używam narzędzi wbudowanych w win7, ale tylko dlatego, że soft, który posiadam i zwykle używałem nie chce za dobrze chodzić pod "siódemką".

atydimos009

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Doskonały program. Chyba nic lepszego nie wymyślono.
Pozdrawiam Wszystkich i życzę powodzenia w losowaniu.

Pioter12

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Straciłeś kiedyś cenne pliki? Takie pytanie zadano już wiele razy!
Ano straciłem i nie chcę, żeby to się powtórzyło, Przeczytałem, że Acronis True Image doskonale temu zapobiega. Dlatego moim pragnieniem jest posiadanie tego programu

K2o

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Używam Paragon Backup & Recovery™ 10 Suite, ale ma jedną wadę tj. nie ma polskiej wersji. Dlatego chciałbym Acronis True Image 2011.

FF123GG

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
What I nice suprise.
Acronis True Image is my favourite snapshot system software.
I have been using Acronis true image 2010 and I would love to win this new version.
A system backup image is very important in order to restore your system in case of disaster.
Thank you

tadzik

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
W chwili obecnej używam wbudowanego w OS Windows 7 programu do backup-u. Potrzebuje jednak większych możliwości, a z tego co czytam Acronis True Image ma to czego potrzebuję.

berni42

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Kiedyś przez pewien czas używałem u programu Acronis True Image 2010. Bardzo byłem z niego zadowolony. Niestety Acronis True Image 2010 nie jest kompatybilny z win 7 którego obecnie używam.

witwoj77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Świetny konkurs no no , nie spodziewałem sie caxton a używam obecnie Paragon Backup&Recovery 2011 i jestem średnio zadowolony a miło by wygrać taki program jak ten w konkursie .

kawittis

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Acronis True Image Home 2011 is a very nice and useful backup and imaging software designed by keeping the average as well as the advanced users in mind. The UI of the program is quite aesthetic and simple; the program modules work like a charm without any significant processor overheads or any hangups. Simple yet powerful, and most importantly promisable(a large number of modules/tools in a single package) - features that make Acronis True Image a very very nice software. Very good work!

Andi

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Ja obecnie nie mam żadnego programu do backup-u. Już raz straciłem ważne dane i dlatedo chciałbym mieć ten program.

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
używałem wcześniej Paragon Backup & Recovery- wersja z jakiegoś czasopisma ale niestety nie działa pod win7. Dlatego cieszyłbym się z tego Acronisa jakby dopisało mi szczęście i stałbym się posiadaczem licki na niego....

zpk

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
I used previous version True Image. Very good program. I'd like to have this version

Status
Zamknięty.
Do góry