Acronis True Image 2011

Status
Zamknięty.

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
I do not have a specific backup program, just use the features of Windows 7, I wanted the backup application because this application has been fully integrated with Windows 7, so is unlikely to make my windows system crashes
thank you for this giveaway :)

A

Anonymous

Nie wiem czy mogę pisać po polsku, w razie czego użyjesz Google Translate (nie znam angielskiego).
Obecnie korzystam z EASEUS Todo Backup. Acronis True Image przydał by mi się, kiedyś miałem wersje trial i działał świetnie.

caxton

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Miasto
Tbilisi, Georgia
apo13620011234 napisał:
Nie wiem czy mogę pisać po polsku, w razie czego użyjesz Google Translate (nie znam angielskiego).
Obecnie korzystam z EASEUS Todo Backup. Acronis True Image przydał by mi się, kiedyś miałem wersje trial i działał świetnie.
you , of course, must write in your Polish language. It is my fault, I do not know Polish, SORRY

Leszek55

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
272
Program do backupu obecnie No.1..! Qrczę mam ciary na myśl że to cudo można wygrać,niestety w naszych realiach płacowych nie na wszystko nas stać -by legalność była naszą cnotą :) Ratuję się darmowymi ale to nie to, co mistrz True Image ! Powodzenia wszystkim w konkursie mimo że to unreal :) Pzdr!

kuba3351

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
I am using EASEUS Todo Backup, and I wantwin a licence, because Acronis True Image is bether than EASEUS Todo Backup.

pilot37

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Ja użwyam na chwilę obecną Acronis 2010, który uważam jest super programem do backupu. Chciałbym jednak wygrać wersję 2011, aby być na bieżąco i mieć pewność, że używam najbardziej aktualnego oprogramowania. Wersja 2010 ma także kłopoty ze współpracą z win7 64x, co jest dla mnie problemem, gdyż za miesiąc planuję się przesiąść na ten system, a dzięki temu konkursowi nie musiałbym kupować nowej licki :)

qwed122

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Używam darmowych backupów, używam też oryginalnych dołączanych od płyt głównych, ale ten jest najlepszy z najlepszych!! One for me please :)

caxton

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Miasto
Tbilisi, Georgia
Stasiupl, Kriss, makaew, atydimos009, algernon, kam28-- Please, follow the rule, or I will not count you in this giveaway. You have 30 minutes for correcting your posts :D

hubiX

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Używając Acronis True Image w wersji trial robiłem wiele backup'ów. Muszę przyznać,że to rewelacyjny program. Dzieki niemu nie muszę się martwić, że moje dane znikną z komputera. Cenię sobie w tym programie dokładność i szybkość oraz łatwość w obsłudze, a wbudowane kreatory ułatwiają mi wykonywanie zadań.

caxton

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Miasto
Tbilisi, Georgia
Sorry for not writing in Polish!
And now the winner. AND this is Witwoj77
760924618-07-2011_0-12-51.png

Congratulations Witwoj77!!!
sorry, friends, I have only one license