Ad Muncher - konkurs na PZD

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Do wygrania 1 licencja na program Ad Muncher Basic (1PC/1 rok)

Konkurs z okazji Dnia Flagi Rzeczypospolitej Polskiej
Flaga.gif

Ad Muncher to program zaprojektowany do eliminacji reklam które są główną zmorą osób buszujących po internecie. Program ten blokuje banery, wyskakujące okna i inne materiały o charakterze reklamowym które są umieszczane na odwiedzanych przez nas stronach. Jak wynika ze statystyk 28 z 50 najpopularniejszych stron z internecie posiada reklamy, dzięki aplikacji Ad Muncher można uzyskać średni wzrost czasu ładowania stron na poziomie 48%, oraz zmniejszyć rozmiar pobieranych danych średnio o 39%. Dzięki czemu przeglądanie stron staje się szybsze.

Ad Muncher współpracuje ze wszystkimi przeglądarkami internetowymi, a nawet umożliwia blokowanie reklam w innych programach takich jak komunikatory internetowe, programy do wymiany plików, odtwarzacze multimedialne itp. Program ten został zaprojektowany w taki sposób, by działał poprawnie zaraz po zainstalowaniu, przez co jego użytkownik nie musi przedzierać się przez gąszcz ustawień aby poprawnie skonfigurować program. Ad Muncher blokuje również niechciane skrypty umieszczane na stronach, których zadaniem jest śledzenie przyzwyczajeń użytkownika lub próbujące zainstalować oprogramowanie szpiegujące, wyświetlające reklamy lub dialery. Jest to bardzo mały, a zarazem skuteczny program oszczędzający czas i pieniądze osób których koszty za internet naliczane są na podstawie ilości danych pobranych/wysłanych podczas połączenia z siecią.
programyzadarmo.net.pl

Ad+Muncher+4.93+Build+33707+Final.png

Zasady uczestnictwa:

1. Do konkursu może stanąć każdy, kto w momencie ogłoszenia konkursu już jest zarejestrowanym użytkownikiem forum. Uczestnicy zapisani po tym terminie nie mogą brać udziału w tym konkursie. Uczestnik konkursu musi mieć na koncie co najmniej 3 pochwały lub mieć status co najmniej zasłużony.
2. Proszę o pozostawienie komentarza, dlaczego chcesz wygrać licencję na ten program.

Zakończenie konkursu: 02.05.2014 godz. 22.00
Życzę powodzenia w losowaniu zwycięzcy, którego wyłoni, jak zawsze, random.org

Uwaga: Zwycięzca będzie musiał podać mi swoje imię, nazwisko, nazwę i adres email, na który przyjdzie licencja

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas
Mistrz w łojeniu reklam! Nie ma lepszego!
Sofcik marzenie a konkursik w pytę!
:ok :hi :yes master

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
właśnie kilka dni temu krówka zrobiła się czerwona i musiałem odinstalować ją z komputera;
bardzo dobry, lekki soft, a przy tym skuteczny;
zgłaszam się do konkursu i pozdrawiam :england

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Używałem tego programu ale już dawno skończyła mi licencja,więc swietnie byłoby wrócić do tego wspaniałego programu blokującego między innymi reklamy.

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
Dobry, lekki sofcik. Kiedyś go używalem - licka z komputer świata. Ale niestety się skończyła :(. Gdyby mi szczęście dopisało chętnie bym do niego wrócił.....

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Koleżanki i koledzy startować w tym konkursie,bo soft godny zainteresowania
ps
problem w tym ,że nie wspiera najnowszego ie,
pozdrawiam

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Ad Muncher - mniej stresu :ok
Chętnie przygarnę roczną licencję. Dzięki za konkurs

AXXAZ77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Nie mam
nie używałem
ale po przeczytaniu recenzji chętnie użyje go
z pewnością chciałbym go mieć
Dzięki za konkurs

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
I now live in a remote place, and it greatly affects the speed of the internet, with this app I wish I could save my bandwidth quota better because it can handle pop ups and ads that I do not need
thank you

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !

Świetny i uznany program , który blokuje reklamy i jest jednym z najlepszych w tej kategorii :klawik.

Biorę udział w konkursie :)

Aguarius

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Używałem tego programu, ale licencja już wygasła. Ponieważ jest to bardzo dobry program ( jeśli nie najlepszy) do blokowania reklam zgłaszam swój udział w konkursie.

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Świetny program! Również używałem licencji z KŚ. Teraz chętnie wezmę udział w konkursie i zapoluję na nową licencję ;)

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
459
Bardzo nie lubię wyskakujących reklam podczas przeglądania stron w internecie. Dlatego zgłaszam się do konkursu po świetny program do blokowania reklam.

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
64
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Opis programu zachęcił mnie do wzięcia udziału w konkursie. Do tej pory używam tylko adblock jako dodatek do FF.

Do góry