Adguard 6 Premium 1 rok - Konkurs

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1057
Dzięki wspaniałej pani Daria z
Adguard team za co serdecznie dziekuje :klawik.
mam do rozdania 10 rocznych licencji Premium do najnowszej wersji programu Adguard 6 !!

396967d49f587730med.png

Najnowszy Adguard 6 PL jest znakomity polecam każdemu
Zapraszam na oficjalną stronę programu
  • https://adguard.com/en/welcome.html

AdGuard 6.0
W całej historii naszego oprogramowania, AdGuard 6 stał się chyba najbardziej oczekiwany "nowością" przez naszych użytkowników. Każdego dnia otrzymaliśmy dziesiątki wiadomości z pytaniami na temat daty premiery nowej AdGuard.
Główne zmiany
Całkowicie przeprojektowany interfejs użytkownika
Naszym głównym celem było, aby w pełni zaktualizować i odświeżyć AdGuard. Interfejs programu, jak widzieliście go w ostatnich latach jest po prostu nieaktualne, więc zdecydowaliśmy się stworzyć nowy interfejs użytkownika, zgodnie z aktualnymi trendami. Teraz AdGuard jest w płaskiej konstrukcji z układami kart.
W poszukiwaniu nowego AdGuard "obraz" prawdziwego pomoc przyszła od naszych użytkowników na całym świecie. Ponieważ istnienie wersji 5, mieliśmy wiele pomysłów na temat, w jaki sposób nowy AdGuard powinien wyglądać. I słuchaliśmy sugestii

46157efbd98c7664gen.png

Dodano moduł Tryb ukrycia
To wszystko zaczęło się naszego małego eksperymentu: zrobiliśmy rozszerzenie dla Yandex.Browser których celem była ochrona prywatności. Ten projekt wziął zupełnie inne podejście do osiągnięcia prywatności w Internecie i dlatego było bardzo interesujące dla nas. Jednocześnie pracowaliśmy nad AdGuard 6. I w pewnym momencie myśleliśmy, że faktycznie możemy kontynuować ten temat ochrony danych osobowych (jak wielu użytkowników o) w naszym programie! Wcześniej nazywany nasz spyware filtrować "ochrony prywatności" narzędzie, które jest w rzeczywistości częścią modułu bloker reklam. Ale potem dodano nowe i przydatne funkcje do programu (projektu ochrony prywatności), który później utworzony oddzielny moduł "trybie ukrycia".

c20cfe3fb9692229med.png

Ulepszona obsługa filtrowany app
Wcześniej, filtrowanie był dostępny tylko w przeglądarkach domyślnie trzeba było blokowanie instalacji programów ręcznie, a procedura dodawania żądany plik wzbudził wiele pytań.
Co zmieniło się w wersji 6? Sam AdGuard znajdzie oprogramowania zainstalowanego w urządzeniu, i oferuje w celu umożliwienia blokowania reklam w nich. W ogóle, mechanizm dodawania nowych aplikacji do AdGuard jest całkowicie przeprojektowany, a teraz jest to łatwe dla absolutnie każdego użytkownika, do radzenia sobie z nim.

735fe4288b2400d3med.png

Zmiany w Ad Blocker
Również poprawiliśmy "rdzeń" AdGuard - modułu blokującego wyświetlanie reklam, które jest odpowiedzialne za blokowanie reklam. Teraz można dodać filtrów URL. W rzeczywistości, dla wygody, rozszerzyliśmy liczbę obsługiwanych źródeł: adres sieciowy i lokalny. Jednak ta innowacja jest bardziej prawdopodobne, aby być interesujące dla bardziej zaawansowanych użytkowników. Podobnie jak fakt, że mamy całkowicie przeprojektowany dziennik filtrowania i edytor filtra.

f40ea671a3318929med.png

Nowe i zmodernizowane filtrowania Zaloguj Edytor filtru
Jak widać, filtrowanie Zaloguj absolutnie nowy. Staraliśmy się dać najszersze możliwości dla tych, którzy chcą dostosować filtrowanie do siebie, a tym samym zrobiliśmy bardzo poręczne narzędzie do tego. W edytorze można zobaczyć reguły utworzone przez AdGuard Assistant, czyli wszystkie zasady, które są dodawane ręcznie.

229ffa88631026ccmed.png

Nowe okno Filtrowanie dziennika
ba40ca77bfc62fe4med.png

Nowe okna Edytor filtru
Podsumowując, głównym aktualizacja filtrowania i redaktor dziennika filtra jest piękno i wygodę z tych narzędzi dla użytkowników.
Funkcja wyszukiwania
Dodaliśmy Szukaj nie tylko w edytorze filtru, ale również do wszystkich sekcji programu. Jest to bowiem jeden z najbardziej przydatnych innowacji. Dołożyliśmy wszelkich starań w celu poprawy ergonomii. Teraz nie musisz przejść przez cały odcinek programu w poszukiwaniu potrzebnych informacji, wystarczy wpisać słowo kluczowe w polu powyżej. Na przykład, jest bardzo wygodna do poszukiwania oddzielnego programu na liście filtrowanych zastosowań.

153d075e8bd4a3f0med.png

Rozszerzenia
W porównaniu do wersji 5.10 zmienia się w mechanizmie rozszerzeń nie dramatyczne, ale dla wygody, że przeniesiono je do oddzielnego modułu. Teraz są one obecne na stronie głównej, a my dodaliśmy możliwość włączyć je wszystkie jednym kliknięciem.
fbf0712ed7d62152med.png

Nowy poradnik
Dla przyszłych użytkowników AdGuard zrobiliśmy nową krótką prezentację na pierwszym uruchomieniu programu. Prosta i spójna, to szybko wprowadzić możliwości AdGuard.

7aa2f4c77f076178med.png

Wsparcie dla osób niepełnosprawnych

W tej wersji, staraliśmy się poprawić czytelność elementów interfejsu dla użytkowników z wadami wzroku. Ciężko pracowaliśmy, aby poprawić AdGuard wsparcie z klawiatury: teraz czytnik ekranu systemu Windows widzi prawie wszystkie elementy programu - porady, strojenie i więcej.
Filtracja
Na pierwszy rzut oka różnica jest znikomy, choć bardzo wiele się zmieniło. Wszystkie zmiany mają charakter wewnętrzny i związane z jakością programu. Ponadto, stale rozwijamy nasze sterowniki, aby całkowicie wyeliminować konflikty z oprogramowania firm trzecich.
Wielojęzyczny
Dodaliśmy wiele nowych języków wersji 6, znacznie więcej niż 5.10 użyte na poparcie. Teraz jest 17 ​​z nich. I AdGuard nadal "przejąć władzę nad światem" :)Wielkie dzięki dla wszystkich naszych użytkowników, którzy bardzo pomogli nam w tłumaczeniu! Nie mogliśmy zrobić to bez ciebie.

8c7c6de2b4373ec6med.png

info:blog.adguard.com
Nowej wersji Adguard 6 daje ocenę 6 celującą ponieważ jest znakomita! Polecam każdemu ten program !
Wystarczy pobrać instalator
  • https://adguardteam.github.io/download-adguard-6.0-rc.html
i już mamy Adguard 6

Zasady konkursu
1.Napisz w kilku zdaniach
dlaczego chcesz wygrać Adguard 6 Premium
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim
3.Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 06.02.2016

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu zostaną usunięte

Micx

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
202
Witam!
Dzięki za wspaniały konkurs!
Dlaczego AdGuard? Miałem ten program w wersji 5 na 6 miesięcy i spodobała mi się jego wysoka skuteczność, zablokował wszystkie reklamy, a jego darmowy konkurent AdMuncher nie dał sobie rady ze wszystkimi.
Dodatkowo w wersji 6 interfejs został uproszczony i spolszczony, co czyni program jeszcze przyjemniejszy w użyciu. Nie bez znaczenia są też częste aktualizacje
Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia

leonbokser

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
5
Witam !
Skuteczny,po polsku,aktualizacje i to częste-- no i co tu więcej mówić.!

sim

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Bardzo dziękuje za konkurs.
Program rzeczywiście rewelacyjny , skuteczny i po polsku -tylko brać .
I dlatego chce wziąć udział w konkursie , gdyż kończy mi się licencja na
program w lutym. Mam nadzieje że w końcu coś wygram.
pozdrawiam

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
12
Mam nadzięję, że go wygram. Program już miałem,jest skuteczny, niestety skończyła się licencja, dlatego biorę udział w konkursie.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Dziękuję za konkurs.
Używam wtyczki do Firefoxa i jestem zadowolona, chętnie zamienię ten bloker reklam i nie tylko na najnowszą wersję Adguard 6.

plejmix

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Też jestem zadowolony z pracy jaką wykonuje Adguard jest to najlepszy adblocker jaki do tej pory miałem,wystarczy zainstalować przeglądarke Yandex aby przekonać sie o jego skuteczności

Sakha

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Tu i Tam
W połowie lutego kończy mi się licencja więc dobrze by było ją przedłużyć o kolejny rok . Program z wersji na wersję staje się coraz lepszy i mniej daje się odczuć jego działanie w systemie .
Dziękuję angellomichel387 :piwko jak i Pani Darii :jezyk za zorganizowanie konkursu na program Adguard Premium :dziękuję

MSerif

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
3
Adguard best ad-blocker. Because it is filtering by countries; so it is very effective. New version will be more beautiful.

Thanks for the giveaway.

rene1983

Wygadany
Reakcje/Polubienia
5
Na początek dziękuję za konkurs. Miałem ten program w wersji testowej i muszę przyznać że spisał się rewelacyjnie i zrobił na mnie piorunujące wrażenie,wiec stwierdziłem że muszę go mieć.

wwd

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
257
Używam Adguarda w wersji 5.10 i jestem z niego bardzo zadowolony. Program cechuje duża skuteczność i mały pobór zasobów. Ponieważ licencja kończy mi się na ten program postanowiłem wziąć udział w konkursie.

Anakondawaz

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
4
Co tutaj dużo pisać znakomity bloker reklam
i posiada jeszcze inne pomocne funkcje
i jest pl
dziękuje za konkurs

Do góry