Adguard Premium 1 rok - Konkurs

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Dzięki wspaniałej pani Daria z
Adguard team za co serdecznie dziekuje :klawik.
mam do rozdania 10 licencji na rok do rewelacyjnego programu Adguard .
Premium jest licencją, dzieki której może być włączona na 1 Androida i 1 PC (lub Mac). Co oznacza, że 1 licencja "zawiera" 2 urządzenia.

Zapraszam na oficjalną stronę programu
  • http://adguard.com/en/welcome.html
44244606405070342879.png

Adguard Web Filter to skuteczne narzędzie do blokowania reklam i filtrowania ruchu sieciowego. Aplikacja pełni rolę dodatkowego zabezpieczenia komputera (ochrona przed phishingiem i szkodliwymi adresami) oraz programu usprawniającego przeglądanie zasobów sieci Web (usuwanie niepotrzebnych treści, takich jak widżety portali społecznościowych czy okna popup). Narzędzie współpracuje z najpopularniejszymi przeglądarkami internetowymi dostępnymi na rynku (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Opera, Maxthon, Avant, Flock, SeaMonkey i inne).

Adguard Web Filter wyróżnia się niezwykle przyjaznym interfejsem, idealnym dla początkujących użytkowników komputera. Aplikacja została wyposażona w liczne podpowiedzi kontekstowe oraz bardzo dobrą dokumentację, dostępną w postaci pliku pomocy, obszernego zestawu pytań i odpowiedzi praz forum użytkowników. Okno konfiguracyjne może być wyświetlane w dwóch trybach - podstawowym i zaawansowanym. Narzędzie minimalizuje się również do systemowego obszaru powiadomień. Po naciśnięciu prawym przyciskiem myszy na dostępną tam ikonę, mamy możliwość szybkiego dostosowania funkcjonalności do własnych potrzeb.

Główne cechy programu:
- wygodne włączanie i wyłączanie wybranych modułów ochronnych,
- wyświetlanie informacji o ilości zaoszczędzonego transferu,
- dwa rodzaje filtrów chroniących użytkownika przed niebezpiecznymi stronami internetowymi (Adguard Browsing Security, Google Safe Browsing),
- dodatek pozwalający na wygodne zarządzanie regułami z poziomu przeglądarki internetowej,
- możliwość tworzenia własnych reguł blokowania reklam oraz zarządzania dostępnymi filtrami,
- kalibracja czułości filtrów za pomocą suwaka,
- wyświetlanie powiadomień na temat istotnych zdarzeń,
- automatyczne dobieranie filtrów dla stron internetowych w różnych wersjach językowych,
- moduł statyczny, wyświetlający informacje na temat ruchu sieciowego, zablokowanych reklam i wyjątków bezpieczeństwa,
- wyświetlanie szczegółowych informacji o działaniu programu (w tym opcja przeszukiwania logów),
- możliwość wyłączenia filtrowania dla wybranych przeglądarek internetowych,
- obsługa serwerów proxy,
- automatyczna aktualizacja aplikacji i filtrów.

info:programosy.pl
Oraz
Adguard to aplikacja, która ochrania użytkowania systemu Android przed szkodliwymi stronami, a także pozwala na zaoszczędzenie transferu z pakietu komórkowego poprzez usuwanie reklam zawartych na stronach. Program swoim działaniem może przypominać popularnego Adblocka Plus, jest to przeniesienie na platformę mobilną funkcji dostępnej do desktopowych przeglądarek w formie dodatku.Program składa się z dwóch modułów: blokera reklam i ochrony sieci. Blokuje on pobieranie reklam, okienek pop-up, banerów, a także reklam wideo, zapewniając tym samym oszczędność transferu. Adguard ochrania także prywatność użytkownika, może blokować elementy śledzące, oraz drażniące jak np. widgety sieci społecznościowych takich jak Facebook. Program działa w tle, wykorzystuje listy filtrów, które użytkownik może samodzielnie aktywować i dezaktywować. Aplikacja filtruje jedynie ruch z przeglądarek internetowych zainstalowanych na urządzeniu, nie usuwa więc np. reklam z innych aplikacji zainstalowanych w systemie. Do działania wykorzystać może ona dwie technologie: lokalny VPN (dane użytkownika nie są przesyłane przez żadne zdalne serwery), a także lokalny serwer proxy. Jeżeli urządzenie posiada odblokowany dostęp typu root, aplikacja jest w stanie to wykrywać i automatycznie skonfigurować proxy, w przeciwnym wypadku użytkownik będzie musiał zrobić to ręcznie.

Dostępna jest również wersja Premium aplikacji, która posiada rozszerzoną funkcjonalność. Pozwala ona na ochronę użytkownika przed stronami z szkodliwym oprogramowaniem i próbującymi wyłudzić informacje (phishing), posiada lepsze mechanizmy blokowania, a także dedykowane wsparcie techniczne w przypadku wystąpienia problemów. Aby korzystać z wersji Premium użytkownik musi opłacić miesięczny abonament, lub wprowadzić kod z pełnej wersji Adguard Premium dla systemu Windows, który upoważnia także do wykorzystania wersji dla Androida.
info:dobreprogramy.pl
Osobiście używam Adguard premium od ponad pół roku i dla mnie jest to istne cudo :klawik.
20043481558873757881.png

Zasady konkursu
1.Napisz w kilku zdaniach
dlaczego chcesz wygrać licencje Adguard Premium
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim
3.W konkursie mogą brać udział użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem tego konkursu
4.Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 7.07.2015

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu zostaną usunięte

tadeusz242

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
162
Miasto
Kraków
Super program i przydatny by go mieć na swoim komputerze, ponieważ jest doskonały do blokowania reklam ,programów szpiegujących, adware, spamu i malware.Też zgłaszam swój udział w konkursie.

E

elefante

Adguard program rewelacyjny do blokowania reklam i ochrony sieci, ochrania także prywatność użytkownika i to jest mój priorytet i dlatego chce wygrac ten program.Dziękuje za konkurs pozdrawiam.

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
Adguard Premium to najbardziej rozbudowany program blokujący reklamy. Korzystałem kiedyś z triala i bardzo cieszyłbym się gdybym wygrał roczną pełną wersję. A tym bardziej że skoro można z jednej licencji uruchomić na 2 urządzeniach, to u mnie akurat byłby na desktopa i smartfona...

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
31117
Miasto
Trololololo
Czytajcie zasady konkursu szczególnie nr.1

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
Wielkie dzięki za super propozycję. Co do programu to naprawdę super soft. Szczególnie wersja na androida jest w moim mniemaniu nie zastąpiona. Niektórych stron internetowych po prostu nie idzie przeglądać. Reklamy potrafią być tak natarczywe że koniec świata. Z Adguard surfowanie staje się przyjemnie, program nic nie puszcza. Warto przetestować i spojrzeć na net przez pryzmat braku reklam. Licencja na dwa urządzenia, oj przydało by się. Proszę mnie liczyć do konkursu.
:ok

yzrej

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
58
Za tydzień kończy mi się testowanie tego naprawdę skutecznego programu przeciw wszelakiemu badziewowi w przeglądanych stronach WWW. Byłbym zaszczycony i wdzięczny za "załapanie" się do złotej dziesiątki laureatów tego konkursu. Program jest warty tego wpisu.

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
my default browser in Android is Google Chrome, and I want to eliminate many annoying ads while browsing, this is the right application for that besides all the other applications installed may also benefit from this great great app
thanks for making this giveaway

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Bardzo dobry program. Skutecznie blokuje reklamy. Ponadto zabezpiecza przed phishingiem i szkodliwymi adresami.
Testuje go w wersji Premium , ale kończy mi się licencja.
Dla mnie ważną funkcją, oprócz blokowania reklam, jest ochrona przed stronami ze szkodliwym oprogramowaniem. Korzystam bowiem często z płatności online. Ciut obciąża moją wysłużoną maszynę, ale przyzwyczaiłem sie do tego.
Dlatego zgłaszam się do Konkursu !

A

Anonymous

Witam,zgłaszam się do konkursu.Używam wtyczki dodatku do przeglądarki AdGuard. to najlepszy bloker reklam jaki istnieje,od także pół roku używam,nie przepuścił ani jednej reklamy a odwiedzam strony Polskie równie często jak te zagraniczne.Pozwala także nam zaoszczędzić nieco transferu internetowego,co jest sporym plusem.Dodatkowo zapewnia ochronę przed stronami wyłudzającymi dane oraz prowadzącymi do stron zainfekowanych.Bardzo dziękuję za organizację konkursu Angello :guma ,pozdrawiam.

Sorgi

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
77
Witam.

Używałem Adguard i powiem że bardzo sobie chwaliłem jego działanie.Chciał bym być szczęśliwym posiadaczem tego programu.Pozdrawiam

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Świetny program do blokowania reklam. Też się piszę na konkurs! :dziękuję

destruktor13

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Program cudo.Chyba nie ma lepszego blokera reklam na urządzenia mobilne.Nie pozostaje mi nic innego niż się zgłosić -tym bardziej jak kolega wyżej zauważył mało osób bierze udział-większa szansa na wygraną :jezyk

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
chcę wziąć udział w konkursie na ten wspaniały program ponieważ to świtny bloker do reklam. Zaletą programu jest również możliwość blokowania szkodliwych rzeczy.

Do góry