Adobe Reader

Devil

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Szczecin
Witam.
Mam problem a Adobe to co znajduje w sieci nie pasuje do Firefox zwłaszcza , że aktualizuje się do wersji 40
a to jest do Windows 7 i Adobe żadne nie jest kompatybilne.
Zainstalowałem Firefox 39 i już mam 40
Czy można w Firefox usnąć nie - nie sprawdzaj uaktualnienia ?

Proszę o pomoc :mad:

Quń

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
199
Firefox:
Narzędzia ->Opcje ->Zaawansowane ->Aktualizacja ->Aktualizacje programu Firefox - zaznacz: Nie sprawdzaj dostępności aktualizacji.

Problem masz zupełnie gdzie indziej - w dodatkach Firefoxa: Narzędzia ->Dodatki ->Wtyczki - nie zainstalowałeś wtyczki Adobe Reader lub masz ją nieaktualną. Programy są kompatybilne i działają, zapewniam. Zarówno na Win 7 32, jak Win 7 64 bit, Firefox 39 czy 40.0.3 i Adobe Reader 11. Nie instaluj Adobe Reader DC.

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Rozumiem, że chodzi o instalację wtyczki Adobe Flash Player do Firefox-a:

Otwórz Firefox, w pasek adresu wpisz:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Tu sprawdzasz czy masz aktualną wersję - nr 1 /ten sam adres dotyczy też innych przeglądarek/Adobe Flash Player-a.
Jeśli masz nieaktualną wersję w opisie masz podany odnośnik " Player Download Center" - pod nr 2 - po kliknięciu w link wskazany czerwoną strzałką otwiera się strona pobrania konkretnej /potrzebnej Tobie/właściwej wersji Adobe FP dla Twojego systemu /x32 lub x64/. Pobierasz, zamykasz przeglądarkę, instalujesz. Po instalacji możesz ponownie otworzyć początkowy link :

w celu sprawdzenia.
W tabeli /nr 3/ masz zawsze podaną aktualną najnowszą wersję Adobe FP jaką powinieneś mieć. :dziękuję

P.S. Ja zawsze odznaczam zaznaczenie przy instalowaniu aktualizacji AFP: :yhy
Oferta opcjonalna:
Tak, zainstaluj bezpłatne narzędzie McAfee Security Scan Plus i sprawdź stan ochrony komputera. Obecny program antywirusowy lub ustawienia komputera nie zostaną zmienione.

Do góry