Advanced System Optimizer 3 - Konkurs

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
2879_advanced_system_optimizer_systweak_box.jpg

Advanced System Optimizer to rozwijany od wielu lat, bardzo popularny poza granicami naszego kraju zestaw narzędzi do optymalizacji systemów Windows XP/Vista/7/8. Zawiera ono kilkanaście użytecznych modułów przeznaczonych do m.in. usuwania zbędnych plików, defragmentowania rejestru i dysku, aktualizacji sterowników, odzyskiwania utraconych danych itp.

Galeria programu

Advanced-System-Optimizer-icon.png

ASO_Home_Big.jpg

Oprogramowanie podzielone zostało na kilkanaście przydatnych każdemu użytkownikowi Windowsa modułów, z pomocą których możliwe jest kompleksowe optymalizowanie działania komputera, ale nie tylko. Jego głównym składnikiem jest Smart PC Care, pozwalający niedoświadczonym użytkownikom bezpiecznie oczyścić i zwiększyć wydajność swoich komputerów. Obejmuje on swoim działaniem usuwanie z dysku zbędnych plików, defragmentację dysku twardego, zwalczanie szkodników szpiegujących, oczyszczanie prywatnych danych, aktualizowanie sterowników urządzeń, a także usuwanie zbędnych wpisów i optymalizowanie rejestru systemowego.

Dla nieco bardziej zaawansowanych użytkowników twórca oferuje bogaty zestaw narzędzi, umożliwiający kontrolowane oczyszczanie i optymalizowanie komputera. Wśród nich znalazły się funkcje do oczyszczania i optymalizacji rejestru systemowego, oczyszczania, optymalizowania i wykrywania błędów na dyskach twardych, opcje dostosowywania systemu pod kątem gier komputerowych, optymalizacji pamięci czy aktualizacji sterowników. Wszystkie one pozwalają zwiększyć wydajność komputera poprzez zniwelowanie wszystkich czynników wpływających na jego spowolnienie.

Ponadto Advanced System Optimizer wyposażony został dodatkowo w inne, często bardzo przydatne narzędzia do zwalczania trojanów, komponentów malware i spyware, ochrony prywatności użytkownika, trwałego kasowania poufnych danych, szyfrowania ważnych plików, zarządzania kopiami zapasowymi istotnych dla nas dokumentów, przywracania przypadkowo utraconych danych czy też zarządzania autostartem. Program dysponuje opcją harmonogramu zadań, która umożliwia zautomatyzowanie pracy poszczególnych modułów i ich inicjowanie w wybranych terminach.

opis programu z http://www.dobreprogramy.pl

strona producenta programu :

http://www.systweak.com/aso/

Konkurs

Wiem , że program ciesz się dużą popularnością , więc mam dla Was dobrą wiadomość
dzięki hojności Advanced System Optimizer 3
mam do rozdania 10 sztuk licencji . Pozdrawiam całą firme Systweak Software oraz jej Systweak Support Team za fachowe i profesjonalne podejście do klienta

Zasady bez zmian

1.Napisz komentarz ,dlaczego dla Ciebie ma być Advanced System Optimizer 3
2.Komentarz w języku ojczystym , nie w jednym zdaniu proszę :) :dziękuję
3.W konkursie mogą brać udział użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem tego konkursu
4.Zakończenie konkursu 03.02.2015 godz.22

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random
i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej na PW do mnie i ja obdaruje zwycięzców kluczami na ten oto soft

jerzy601

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
56
dobry program do optymalizacji i nie tylkojak wynika z opisu tego programu, chciałbym wygrac ten soft i muc kompleksowo optymalizowac swój system i zwiększyć wydajnosć swojego komputera.

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Powiem wam po testach tego programu w v full daje mu 5/5 u mnie .Program ma naprawdę sporo fajnych rzeczy .Po zastosowaniu programu widzę sporą różnicę w pracy laptopa na + dla programu .Testowałem go pod wieloma względami .Po defragmentacji dysku , dysk o wiele ciszej chodzi a programy szybciej się odpalają i to jest naprawdę widoczne a system się szybciej ładuje .Wentylator już tak nie huczy jak wcześniej teraz pracuje równo i cicho .Moduł obrony przed malware i tego typu szajsem daje rade , znalazł kilka infekcji kolejny plus .Program jest tak skonstruowany że w krytycznych momentach robi backup i kopie rejestru automatycznie , przed kluczowym działaniem np czyszczenie rejestru kolejny plus . Kontrola ram i wykorzystania go naprawdę fajna rzecz .Nawet gracze znajdą tu coś dla siebie , moduł przyśpieszenia pracy gier w połączeniu z kontrolą ram potęga .Po testach na jednej grze wcześniej klatko-wała teraz chodzi płynnie .Moduł wyszukując sterowniki super sprawa - swoją drogą nie wiedziałem że mam tyle starych sterowników :p .Program powala na + taka ocena moja jest końcowa - oczywiśćie ma wiele więcej funkcji ale nie chce już się rozpisywać. Polecam :ok

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46656
Miasto
Gdzieś w Polsce
No niby każda sroka swój ogon chwali, ale Ci to dobrze poszło :dziwak , więc i ja się skuszę na to perpetuum mobile. Przyda mi się coś co pozwoli przyśpieszyć pracę kompka czy wyciszyć wentylator i zadbać o sterowniki.
Dzięki.

vitio

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
119
Powiem szczerze, opinia sheriffa tak mnie zachęciła, że nie mogę nie wziąć udziału. Są sytuacje, w których przydałby się ten program. Dzięki za konkurs :)

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Zgłaszam moja skromna osobe do udziału w Konkursie.
Advanced System Optimizer 3 to bardzo dobry optymalizator systemu.
Ma wiele przydatnych funkcji, działa kompleksowo,dlatego warto go mieć na kompie.
Dlatego mam nadzieje, że dopisze mi szczęście :dziwak
Podziękowanie dla @sheriffa za Konkurs :dziękuję
:hi

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
similar app I've ever used does not support Windows 8.1, I want this application because of my friends highly recommend, and this is the first time I saw giveaway Advanced System Optimizer 3

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Jeden z najlepszych programów do optymalizacji rejestru, dysku i nie tylko . Poproszę o dopisani mnie do konkursu . Podziękowania dla organizatora konkursu :dziękuję

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
1png_wxnpehr.png
oto lista nagrodzonych - gratuluje :hura nagrody roześle wam na pw

here's the list of winners - congratulates - prizes will send you a private message to

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Bawcie się dobrze sofcikiem i optymalizujta co się da :jezyk

Filozof napisał:
Potwierdzam Wygraną. Jestem BARDZO SZCZĘŚLIWY :yes master Może w końcu nadeszła odmiana mojego marnego życia :D :D :D

Uważaj Filozofie, żeby System Protector nie zgwałcił Ci TuneUp :dziwak

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
ok nagrody już są na pw u wszystkich zwycięzców konkursu, jeszcze raz gratuluje wszystkim

jerzy601

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
56
potwierdzam wygraną i dziekuje .

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Dziękuje za informację :yahoo
Gratuluję pozostałym zwycięzcom :piwko