Advanced System Protector za darmo

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44444
Miasto
Gdzieś w Polsce
20130329013820_76833.png
Advanced System Protector 2.1
Jak zapewnia producent, Advanced System Protector to kompleksowe rozwiązanie do walki z przeróżnym złośliwym oprogramowaniem które zainfekowało lub będzie próbowało zainfekować twój komputer.
Advanced System Protector to program do ochrony przed złośliwym oprogramowaniem i usuwania wykrytego malware.
Advanced System Protector is an effective solution to find and remove malware infections present on your PC. It also provides protection shields against malware threats.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12330
Miasto
Somewhere over the rainbow.
senior38 napisał:
Do jakiego programu można go porównać? ??

Ja bym go wrzucił do worka z MBAMem, Spybot Search & Destroy, Emsisoft Emergency Kit , IObit Malware Fighter, Ad-Aware, PC Tools Spyware Doctor i innych tego typu.

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
354
(1) install
(2) stop internet-connection
(3) register with key

(4) OK :dziwak :yahoo :yahoo :yhy

saper1972

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1
i tyle w temacie tego programu.

A

Anonymous

sheriff napisał:
You have exceeded maximum number of allowed machines for the key .This promotion is joke - why the key does not work :szydera i juz se aktywowalem a bylo tak pieknie :szef :dziwak :k...... :hippie

Note: If the software prompts "You have exceeded maximum number of allowed machines for the key" when you

register, please follow the below:

(1) install
(2) stop internet-connection
(3) register with key
:jezyk

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
To jest to, co jest dołączone do Advanced System Optimizer 3 i wygląda na pierwszorzędny shit. Miałem z tym czymś przygodę, którą opisałem tu: http://programyzadarmo.net.pl/forum...mizer-3-za-darmo-t11906.html?hilit=aso#p62692
Trochę wtedy poczytałem o tym czymś (m.in. na malwaretips) i opinie były oględnie pisząc złe. No, ale kto chce tępić robale za pomocą tego "deratyzatora" niech próbuje.

MLJ

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5198
Kilka lat temu ten program był w pełnej wersji, chyba w PCformat. Z ciekawości zainstalowałem, ale nie wyrózniał sie niczym szczególnym, Po jego usunięciu kontrolny skan mbam i znalazły się pewne infekcje, których Advanced nie wykrył. Ale jak pisze, było to kika lat temu i może program pod kątem wykrywalności się poprawił, ja osobiście w to wątpie.

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
354
dostał ktoś klucz z was - mi na pocztę nic nie przyszło

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4426
Miasto
Polska

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
354
Dostał ktoś klucz z was ?? - mi na pocztę nic nie przyszło,minęło już 24 h. Klucza nie ma a suport milczy dziwne :szydera

A

Anonymous

sheriff napisał:
Dostał ktoś klucz z was ?? - mi na pocztę nic nie przyszło,minęło już 24 h. Klucza nie ma a suport milczy dziwne :szydera
Mnie nie przyszła nawet figa z makiem. :dziwak Może było kilka licek na krzyż i to wszystko w tym temacie. :eek:

Do góry