Można można, program bardzo fajny , ma wszystko co powinien mieć pełny sprzątacz i podkręcacz kompa. . Po polsku , prosty w obsłudze,i co najważniejsze nie jest taki powolny jak Tune UP.
OXUŚ, czyli polecasz zamienić szkopka na niego? Pytam bo nie porównywałem jeszcze tych softów pod względem możliwości. Czy są to identyczne aplikacje czy się czymś różnią? Ogólnie to nie narzekam na hitlusia ale jeśli jest coś lepszego z tymi samymi czarami to czemu nie.
Wiesz wydaje mi się ze to już zależy od przyzwyczajenia, korzystałem z tego programu ok 2 lata ( a może i więcej ). Zawsze możesz zainstalować na próbę , potestować tydzień i podjąć decyzje. W końcu za darmola jest
Tak też uczynię Właśnie ja uże wyjebałsa Tjunka w kosmos, pobawię się tym cwaniaczkiem i zobaczę jakie wrażenie mi sprawi. Na pierwszej randce mi się spodobał. Chociaż te setki zagrożeń spyware, które pokazał lekko mnie rozśmieszyły...a może jednak...
Przygoda skończyła się dzisiaj formatem i ponowną instalką Windowsa. Tak mi namieszał w ustawieniach, że nie mogłem się połapać co i jak.
TuneUp Utilities to jednak kozak!
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.