Advanced SystemCare 5 PRO za darmo

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !
Za darmo przez 24 godziny na walentynki :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
:)
Promo rusza za 19:17:33

elai90

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Re: Advanced SystemCare PRO za darmo

Advanced SystemCare PRO Giveaway Darmowe

Niestety, obecnie nasz serwer pocztowy jest przeciążony z powodu zbyt wielu uczestników. Nie możemy zagwarantować, aby dostarczyć pocztę na czas. Postaramy się jak najlepiej rozwiązać problem jak najszybciej. :szydera

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30072
Miasto
Trololololo
Re: Za darmo przez 24 godziny Advanced SystemCare 5 PRO

Na koszmail dostałem maila z kluczem po 3 sekundach

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Klucz jest dla wszystkich taki sam więc zapodaję na forum, należy go aktywować do 15 luty 24:00, inaczej będzie lipa.

przemeq

Wygadany
Reakcje/Polubienia
2

Oxy Wielkie dzięki za kluczyk, bo za słabe serwery mają
Wszystko śmiga, więc na rok (366 dni) jest na kompie PRO! :suuper

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6

nie wiem jak u was, ale u mnie po czyszczeniu "deep care" system chodzi jeszcze gorzej niż przed
dużo miał do naprawiania, ale przeglądarka czy programy otwierają się okropnie wolno

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30072
Miasto
Trololololo
Bo ten soft trzeba ustawić pod system.

A

Anonymous

Naits napisał:
nie wiem jak u was, ale u mnie po czyszczeniu "deep care" system chodzi jeszcze gorzej niż przed
dużo miał do naprawiania, ale przeglądarka czy programy otwierają się okropnie wolno
Bo ten soft to zwykły crap :eek:o

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30072
Miasto
Trololololo
ja jak testowałem to przed czyszczeniem sprawdziłem co jest w opcjach i z tego co pamiętam trochę musiałem odznaczyć.Jak dla mnie ogólnie program na plus.Zresztą ASC robi kopie więc zawsze można cofnąć zmiany, dodatkowo tworzy log z czyszczenia i można podejrzeć co zmieniał.ASC nie tylko czyści ale też stosuje modyfikacje mające na celu zoptymalizowanie systemu i to pewnie przez to, a jak wiadomo każdy system optymalizuje się inaczej i nie ma "złotego środka" dla wszystkich.Więc jak już pisałem, ASC jak i w sumie każdy inny soft należy ustawić pod system.

A

Anonymous

Na dodatek gorzej czyści od ccleanera w przeglądarkach zostaje historia wyszukiwania

Tomnord15

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
139
Miasto
Wrocław

elai90 napisał:

Niestety, obecnie nasz serwer pocztowy jest przeciążony z powodu zbyt wielu uczestników. Nie możemy zagwarantować, aby dostarczyć pocztę na czas. Postaramy się jak najlepiej rozwiązać problem jak najszybciej. :szydera

Czy ta informacja gwarantuje, że klucz przyjdzie? Czy trzeba próbować do skutku?

A

Anonymous

Tomnord15 napisał:
elai90 napisał:

Czy ta informacja gwarantuje, że klucz przyjdzie? Czy trzeba próbować do skutku?

Przecież Oxy podał klucz po co się bawisz w rejstracje jak dla wszystkich jest taki sam.

Dżolo

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
dziękuje Oxy za serial (do tej pory jechałem na wersji podstawowej teraz ino wpisałem serial, zaktualizowałem i mam wersję pro:))

Do góry