Airy Free AntiSpyware

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44657
Miasto
Gdzieś w Polsce
airyfreeantispyware.jpg
Airy Free AntiSpyware v 2013

To darmowy program do wykrywania i usuwania wirusów, trojanów, programów typu rootkit i komponentów spyware.
Zapewnia ochronę w czasie rzeczywistym, zawiera narzędzia do optymalizacji pamięci i do zarządzania systemem.
Airy Free AntiSpyware v 2013
free online anti spyware, virus, trojan,malware, rootkit online and free network defenses
features & benefits
Anti Spyware ,Virus ,Rootkit , Malware, Trojan
System Repair (recovery for encounted issues)
Automatic Priority Updates and Schedled Scanning
Malicious Website Protection
Flash Drive Virus Immunity Function
Intelligent Cloud Identification
Real-Time Active Malware
Active defense Firewall

Strona programu

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Pobieranie

sudi

Wygadany
Reakcje/Polubienia
3
Dlaczego instalka instaluje plik shell.fne (oraz dwa inne)który wykrywany jest jako zagrożenie ? Czyżby fałszywy antywirus?

No i strona podejrzanie uboga!!!!!

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44657
Miasto
Gdzieś w Polsce
sudi napisał:
Dlaczego instalka instaluje plik shell.fne (oraz dwa inne)który wykrywany jest jako zagrożenie ? Czyżby fałszywy antywirus?

No i strona podejrzanie uboga!!!!!

A czy info o programie na innych portalach, które sam sobie możesz znaleść, uspokoi?

Airy Free AntiSpyware to bezpłatne i kompleksowe oprogramowanie zabezpieczające komputer przed różnymi zagrożeniami z internetu. Aplikacja zapewnia pełne bezpieczeństwo przed szkodliwymi aplikacjami, wirusami, trojanami oraz bardzo niebezpiecznymi rootkitami, które aktywują się tuż po uruchomieniu systemu, infekują jego jądro (kernel) i usuwają aplikacje z listy aktywnych procesów. Rootkity są często używane przez hakerów do wykradania danych lub przeprowadzania niewykrywalnych ataków.

Airy Free AntiSpyware został wyposażony w aktywną zaporę ochronną, moduł zabezpieczający przeglądarki internetowe i wykrywający potencjalnie niebezpieczne witryny, a także w inteligentne narzędzie identyfikujące różne zagrożenia przy użyciu technologii w chmurze. Program chroni system w czasie rzeczywistym i posiada dodatkową funkcję do ochrony systemu przed zainfekowanymi dyskami przenośnymi typu pamięci flash czy pendrive.

Program Airy Free AntiSpyware posiada aż pięć trybów skanowania. Oprócz standardowych metod skanowania (szybki, pełny i dowolny), oferuje również możliwość przeskanowania wyłącznie elementów związanych z pamięcią operacyjną, a także zawiera narzędzie do usuwania specyficznych rodzajów wirusów z komputera (Virus Removal Tools).

O programowanie charakteryzuje się również dodatkowymi narzędziami, za pomocą których możemy usuwać aplikacje z systemu, naprawiać błędy w systemie (na przykład spowodowane infekcją wirusa), a także optymalizować i usprawniać elementy związane z ustawieniami sieci i połączeniem internetowym. Warto też wspomnieć o wbudowanym module do zarządzania aktywnymi procesami i aplikacjami.

Uwaga:

Jeżeli na komputerze zainstalowany jest już program zabezpieczający (firewall lub antywirus) to w tym wypadku aplikacja Airy Free AntiSpyware może sprawiać problemy techniczne podczas uruchomienia. Przed jej włączeniem zalecamy odinstalować lub wyłączyć wszystkie zapory i inne moduły zabezpieczające.

sudi

Wygadany
Reakcje/Polubienia
3
Wyłączyłem webroota zainstalowałem i przeskanowałem emsisoftem i zero zagrożeń:) więc chyba jednak fałszywy alarm webroota?

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Dość ważna informacja dla instalujących ten soft , info jest z instalki .pl

Uwaga:

Jeżeli na komputerze zainstalowany jest już program zabezpieczający (firewall lub antywirus) to w tym wypadku aplikacja Airy Free AntiSpyware może sprawiać problemy techniczne podczas uruchomienia. Przed jej włączeniem zalecamy odinstalować lub wyłączyć wszystkie zapory i inne moduły zabezpieczające.

Tomasz Bielski

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
32
Miasto
Szczecin
Ja mam Mcafee i nie wykryło nic.. Program działa i wykrył mi jakieś 3 syfy w komputerze. Dziwne Malwarebytes wcześniej nic nie wykrył ;)

sudi

Wygadany
Reakcje/Polubienia
3
Mi się nie podoba strona tego softu za prosta!!!! plus ukryte linki na stronie do dziwnych softów?
To tylko przykład tych linków jest wiecej:
"

"

Do góry