Aiseesoft PDF to Word Converter za darmo !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30872
Miasto
Trololololo
Aiseesoft PDF to Word Converter jest profesjonalnym narzędziem, które pozwala konwertować pliki PDF do formatów MS Worda z zaawansowaną technologią OCR.Aiseesoft PDF to Word Converter może zachować oryginalny tekst, obrazy, grafikę, układ i formatowanie tekstu w dokumencie wyjściowym.

Program pozwala również konwertować wiele plików w tym samym czasie (hurtowo)
http://programyzadarmo.net.pl/goto/165672

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
pdf.gif

Emmers napisał:
Plik instalki ładował się pół dnia i całą noc no Dropboxa i niestety się nie załadował. Podejrzewam, że tak dużych plików nie da się załadować w całości. Podzieliłem go teraz WinRarem na party po 100 MB i wrzucam ponownie.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Mam nadzieję, że tym razem wszystko się załaduje jak należy. Procedura pobrania i scalenia pliku pewnie wszystkim jest znana, ale przypomnę, że trzeba pobrać wszystkie części do jednego folderu i z menu prawego przycisku myszy któregokolwiek z części archiwum wybrać polecenie wypakuj tutaj...
Pozdrawiam Program dobry chociaż straszna kobyła jak na OCR.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
plik jest duuuuży i jeszcze się ładuje na serwer, cierpliwości...na pewno będzie pod tym linkiem

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Plik instalki ładował się pół dnia i całą noc no Dropboxa i niestety się nie załadował. Podejrzewam, że tak dużych plików nie da się załadować w całości. Podzieliłem go teraz WinRarem na party po 100 MB i wrzucam ponownie.

Mam nadzieję, że tym razem wszystko się załaduje jak należy. Procedura pobrania i scalenia pliku pewnie wszystkim jest znana, ale przypomnę, że trzeba pobrać wszystkie części do jednego folderu i z menu prawego przycisku myszy któregokolwiek z części archiwum wybrać polecenie wypakuj tutaj...

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
Plik instalki ładował się pół dnia i całą noc no Dropboxa i niestety się nie załadował. Podejrzewam, że tak dużych plików nie da się załadować w całości.
hmm jakoś miesiąc temu na swojego DB wrzuciłem pliczek prawie 1,5GB i załadował się bez problemu, oczywiście chwile to trwało ;) to tak w kwestii informacyjnej
dzięki Emmers za poświęcony czas :dziękuję

jawdar

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Emmers-przedewszystkim pozdrawiam . Nie wiem czemu ale po wklejeniu linku wyskakuje ERROR 404!
MOŻE ŹLE COŚ ROBIĘ!

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
może jeszcze się nie wgrało na Dropboxa dlatego ten błąd :scratch

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Właśnie tak jest, niby transfer jest jako taki bo 140KB/s ale trwa to drugi dzień jakby stało w miejscu. Komputer cały czas mam podłączony do sieci, może u nich coś się pokićkało. Tylko, że jak dotychczas to tak dużych plików nie ładowałem na Dropboxa.

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
antbil007 napisał:
Instalka ze strony plus plik do podmiany product.data do ściągnięcia

zlokalizowany w folderze product i program można zarejestrować

Niestety nie działa. Był jeszcze jakiś serial? Produkt bardzo dobry

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4547
Miasto
Gdynia Orłowo
@ grummer

Niestety nie działa. Był jeszcze jakiś serial? Produkt bardzo dobry

Podmieniając ten plik w zainstalowanej lub wypakowanej instalce ze strony masz instalkę GAOTD wymagającą seriala!!!
Co Ci zatem nie działa?
Czytaj ze zrozumieniem!!!
Jeśli nie masz seriala daj znać na PW. Może pomogę!!!

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4547
Miasto
Gdynia Orłowo
Może i wyraziłem się niezrozumiale.
Wystarczy ściągnąć standardową instalkę ze strony producenta. Podmieniając po zainstalowaniu programu wskazany wcześniej plik, przystosowujemy instalkę do rejestracji kluczem z GAOTD.
Nie wyciągałem zatem całej instalki tylko kluczowy dla rejestracji plik, będący swoistego rodzaju patchem, łatką.

Do góry