Aktualizacje Firefoxa

A

Anonymous

Witajcie,
wczoraj jak zapewne wiecie ( albo nie ) miała miejsce aktualizacja firefoxa z wersji 9.0.1 na 10.0 i wszystko byłoby pięknie gdyby nie fakt, że przy każdej "aktualizacji" nie aktualizuje mi się stara wersja jak to było kiedyś, tylko ta nowsza wersja instaluje mi się osobno przez co kiedy wychodzą aktualizacje to muszę reinstalować przeglądarkę gdyż tak czy siak kiedy chcę wywalić starszą wersję, a zostawią "aktualizację" to usuwa mi je obie, powoli zaczyna mnie już to troszkę denerwować :mad: , tym bardziej, że kiedyś tak nie miałam, czy u Was jest tak samo? A jeśli nie to może macie pomysł jak rozwiązać ten problem.

A

Anonymous

olwu napisał:
Witajcie,
wczoraj jak zapewne wiecie ( albo nie ) miała miejsce aktualizacja firefoxa z wersji 9.0.1 na 10.0

Nie wiedziałem, dzięki za info :ok .

Zaraz sprawdzę czy mam tak samo.

EDIT

Jest jak zawsze.

A

Anonymous

A proszę, proszę :ok

Hmm no to nie wiem dlaczego u mnie tak się dzieje :( Jakby ktoś miał jakiś pomysł to proszę napiszcie o tym

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30509
Miasto
Trololololo
ja aktualizuję robiąc nakładkę, czyli pobieram instalatorek nowszej wersji i instaluję.Kiedyś miałem problemy z aktualizacją FF z poziomu programu ale to pewnie przez tweaki w about:config

A

Anonymous

kris68, no właśnie u mnie z niewiadomych przyczyn dane użytkownika też usuwa, mimo, że mam zaznaczone aby tego nie robił.
OXYGEN, dzięki, że o tym napisałeś, może właśnie to będzie u mnie rozwiązaniem aby pobierań od nich ze strony, a nie aktualizować przez przeglądarkę, takie proste rozwiązanie, a nie wpadłam na to, jeszcze raz dzięki

Do góry